MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015

Iako je godina na izmaku, neće svi znakovi Zodijaka samo svoditi račune šta su postigli u ovoj godine jer pojedine očekuju mnoge promene predviđa mesečni horoskop za decembar 2015. Otkrijte koliko će vam zvezde biti naklonjene ovog meseca

Pojedine Blizance će iznenaditi vest o budućoj prinovi, Lavovi će se u potpunosti povezati sa partnerom, Vage će biti pod stresom, Strelcu preti veliki zdravstveni problem,  a Vodolije će izigravati šefa

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015: Koga čeka susret sa sudbinskom ljubavi, ko sumnja u svoja osećanja, a ko uživa u avanturama?

OVAN

Samovolja i želja za dominantnošću biće veoma izraženi kod ljudi rođenih u znaku Ovna tokom decembra. Neophodno je da shvatite šta zaista želite i uložite sve svoje snage da to i ostvarite. Neće vam biti neophodna pomoć drugih, jer vi ste gospodar svoje sudbine. U ovom periodu bićete fokusirani na karijeru i finansije, dok će porodični i emotivni život biti u zapećku. Kretanje planeta u vašem znaku je izuzetno brzo pa će i vaš napredak biti brži.

reklame

POSAO: Imaćete podršku nadređenih  u ostvarenju profesionalnog uspeha. Očekujte finansijski stimulans, kao i promovisanje vašeg rada. Od velikog značaja biće i dobra komunikacija sa saradnicima i menadžmentom firme. Ukoliko imate sopstveni posao, neophodno je da tokom ovog meseca trasparentno poslujete. Preispitajte se kako stojite sa finansijama i ako je neophodno, srežite troškove jer povećano trošenje novca u ovom periodu vas može dovesti do dugova koje ćete dugo vraćati.

LJUBAV: Kretaćete se u krugu društveno priznatih ljudi. Slobodni Ovnovi pronaći će ljubav u osobi koja je izuzetno moćna, ali je vrlo moguće i da se zaljubite i na radnom mestu. Međutim, porodica neće blagonaklono gledati na vaše ljubavne izbore tako da su moguće svađe. Ovnove u ozbiljnim vezama očekuje promena prebivališta, što može uticati na vaš emotivni život. Ukoliko razmišljate o trudnoći, odluku o tome bolje odložite za januar.

ZDRAVLJE: Posle 22. decembra biće nužno da mnogo odmarate inače su moguća pogoršanja zdravstvenog stanja. Ne prekidajte sa vežbama koje svakodnevno radite, vaše telo će vam na tome biti zahvalno.

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.