Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama

 

Pre letnje ravnodnevnice, proleće ispraćamo 20. juna, s uštapom u Strelcu. Vrhunac prepoznavanja da smo u jednakoj meri fizička kao i duhovna bića. Energija Strelca želi da uroni u životne radosti pa ćemo naći mnogo zabavnih načina da ugodimo telu.
HOROSKOP: Aplikacija koja računa podznak. Odredite ascendent jednostavno koristeći ovaj kalkulator!

reklame

Sport i kretanje, avanture i seksualnost, hrana i odmor biće potpuni samo onda kad se uravnoteže romantičnim idejama, vatrenim stavovima, otkrivanjem novih životnih istina. Vaga, Vodolija i Blizanci lakše će se prizemljiti, prepustiti se fizičkoj strani života. Devica, Bik i Jarac lakše će pobeći u maštu i spremnost na avanture duha i tela! Strelac, Ovan i Lav dobijaju injekciju životne energije koja budi osećanja, potrebu za stvaranjem, zaigranost, a Rak, Ribe i Škorpija spremni su da prošire granice, otvore srca novim ljudima, novim iskustvima i novim spoznajama.

Druga četvrtina u Ovnu, 27. juna 2016. godine, pomoći će nam da precizno i brzo rešimo sve što stoji na putu ka ostvarenju naših planova. Opadajuća faza Meseca faza je puštanja i završetaka, pa lakše prepoznajemo prava rešenja i pravi način delovanja. To prvenstveno vredi da bismo rešili ono što smo već pre započeli. Ovan i Vaga, Rak i Jarac moraju da pripaze da nekoga ne povrede. Lav i Strelac posebno su uspešni u rešavanju ljubavnih pitanja, Vodolija i Blizanci će pomagati drugima da reše svoje probleme.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.