Mesečev horoskop od 14. novembra do 11. decembra 2016: Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama

 

Pun Mesec u Biku, 14. novembra, uči nas senzualnosti. Odvojite vreme za sebe, povežite se sa svojim telom, zaposlite sva svoja čula, piše Sensa. Osnažite se lepim prizorima, zelenilom ili umetnošću. Važna je prijatna muzika, miomirisi, dodir tela, birana hrana. Podsetite se na to kako zaslužujete ugađanje koje hrabri srce, podstiče maštovitost i učvršćuje osećaj vlastite vrednosti.

reklame

zena

Smirena energija čini Bika, Jarca, Devicu i Škorpiju veselima i druželjubivima. Lav i Vodolija mogli bi da preteraju u prepuštanju užicima. Rak i Ribe posreduju u napetim situacijama s mudrošću iskusnih miritelja. Ovan i Strelac stabilnost će ove energije iskoristiti na poslovnom planu, a Blizanci i Vaga mogu se osloniti na prijatelje, na sistem, pa čak i na sreću u rešavanju trenutnih izazova.

Druga četvrt u Lavu, 21. novembra, trenutak je za velikodušne poteze. Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima? Otkrićete čudesno pravilo života – kad popustite i naizgled se predate, kad postanete velikodušni sa svojim vremenom, pažnjom i novcem, otvaraju se i najčvršće zaključana vrata.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.