Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama

Prva četvrt u Lavu, 13. maja, podstaknuće želju da se pokažemo u najboljem svetlu. Strastveno zastupamo svoje ideje, važno nam je da budemo prihvaćeni i ponosno promovišemo svoje vrednosti. Lav, Bik, Vodolija i Škorpija odlučno dominiraju u poslovnoj i porodičnoj sredini. Blizanci i Vaga s lakoćom će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži na području posla, putovanja i učenja, a Ovan i Strelac u ljubavi piše sensaklub.hr.

mlad mesec

reklame

Pun Mesec u istinoljubivom Strelcu, 21. maja, otvoriće nam oči. Ugledaćemo široku sliku stvarnosti. U zavisnosti od toga jeste li sanjar ili realista, uštap će vas nadahnuti ili razočarati. Vaga i Ovan blistaju kao učitelji i predavači, obnavljaju se na putovanju. Strelac i Blizanci u partnerskim će vezama potpunom iskrenošću poboljšati odnose ili ih potpuno redefinisati.

Lav i Vodolija strastveno se i s velikim planovima posvećuju ljubavnoj vezi i osvajanjima. Devica i Ribe spremni su da budu potpuno iskreni prema sebi, pa premda u nekim stvarima razočarani, dobijaju novo nadahnuće za lični razvoj. Škorpija, Bik, Rak i Jarac spremni su da prekorače svoje duhovne i ideološke granice. Uživaće u povezivanju s novim ljudima i novim idejama.

mesečev horoskop od 13. maja do 12. juna

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.