Dnevni horoskop za 12. decembar 2018

Od 27. do 31. 12. 2017. Mars u trigonu sa Neptunom, a Sunce u sekstilu – NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA POČELA JE I TRAJAĆE OVIH DANA

Mars u Škorpiji je ovih dana u trigonu sa Neptunom, a i Sunce će od 29, te posebno 31.12. i 01.01. biti u sekstilu sa njim, kao i Venera u Jarcu, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Ovi tranziti sa Neptunom pojačavaju potrebu za nečim lepšim, boljim, uzvišenijim. Ovo su dobri tranziti, koji će delovati ne samo na one koji su pod uticajem Marsa i Neptuna, nego i na sve nas. Doneće praznični duh, čaroliju dolazeće novogodišnje noći, koja treba da bude vesela i drugačije i biće takva! 28. i 29. 12. dok je Mesec u Biku će se puno kupovati i trošiti novac više nego uobičajeno, posebno 29.12. pre podne kada Mesec bude u opoziciji sa Jupiterom u Škorpiji, biće sklonosti ka preterivanju u trošenju, ali i u emocijama.

Mars u trigonu sa Neptunom, a Sunce u sekstilu od 27. do 31. decembra 2017

Kako je i Venera u Jarcu, u trigonu sa Mesec 28.12. mnogi će uživati u kupovini, a dobro bi bilo da pored hrane i pića, jer je Mesec rastući u Biku, da kupite i nešto trajno, vredno, kada bude Mesec u trigonu sa Saturnom i Venerom u Jarcu oko podneva 10- 15. sati. Mesec je tada najpovoljniji u toku dana. Aktivnosti koje tada započnu, mogu se veoma uspešne i lepo odvijati i doneti dobro. Energije ima puno, a Mesec će biiti gzaltiran na 3 stepenu u Biku, u trigonu sa Venerom u Jarcu 12.-14. sati! Predivna pozitivna osećanja: ljubavi, dobrote, kao i uživanja u čulnim zadovoljstvima, u stvaranju nečeg lepog, ali i korisnog. U poslepodnevnim satima je 12. lunarni dan -Srce,- povoljan za poklanjanje, darivanje, ali i za ljubav, jedna od najlepših dana, kada ako počne neka ljubavna veza, veridba ili brak mogu da potraju! Ko se veri ili venča na ovaj dan i pod ovim tranzitima , gde u su Saturn i Venera i Sunce u konjukciji u trigonu sa Mesecom u Biku, to može da donese vezu koja će trajati i doneti ljubav, blagostanje, plodnost i radost onima koji u nju ulaze!

reklame

Već 29. će biti dobro da budete aktivni, Mars ide ka Jupiteru u Škorpiji i entuzijazma će biti sve više oko i posle Nove godine i naročito posle.

loading...