UKRADI MU SRCE ZA 4 SEKUNDE: Ostalo će ući u istoriju...

Možda su poređali one sa velikim i one sa malim grudima i rekli im da skoče u vodu, pa ona koja pluta znači ima dosta praznog prostora, a ova koja počne da pliva znači da mora da razmišlja kako da ne potone. Dakle, devojkama sa malim grudima mozak radi efikasnije, dok je devojkama sa velikim malo zakržljao, jer ne dolaze u situaciju da razmišljaju o plivanju npr. Ili kad treba da legne – gravitacija je sama vuče.

A šta ako se sudare kolima devojka sa velikim i devojka sa malim, pa iskoči airbag. Kako će ova sa velikim da izađe iz auta, jadna pa zaglavila se. Ova sa malim grudima se uveliko snašla i pozvala policiju na uviđaj, pa kad oni vide da se ova druga zaglavila… Šta se onda desi?

reklame

Uradi mu ovo posle seksa i biće tvoj zauvek

Heroji priskaču u pomoć, pipkaju na sve strane, ali ne da se velika. Skiči, histeriše, pazi na sise! Zar joj nije bilo lakše da malo razmisli i nađe način kako da sama izađe?!

Oblik i veličina sisa

Garant su naučnici negde videli veliku devojku kako trči na autobus pa skontali kako to glupo izgleda kad ti grudi skaču levo-desno-gore-dole. Videli su i malu pa skontali da je stigla na autobus, dok se ova velika još uvek bori sa gravitacijom.

loading...