Loše im se piše do kraja sezone Riba: Ova 4 horoskopska znaka prolaziće kroz težak period sve do 20. marta 2019. godine

0
680

Nekim znakovima Zodijaka, tačnije Rakovima i Škorpijama, ova sezona će jako goditi, ali za neke horoskopske znakove ovaj period će biti problematičan.

Budući da su Ribe možda najsloženiji znak u Zodijaku, njihova sezona može biti vrlo teška za neke znakove.

Ako ste na ovoj listi, pripremite se, jer vas čeka buran period.

Ovan

Možda se osećate kao da imate manje energije nego obično. Treba vam neka strast, koja se verovatno neće pojaviti. Međutim, ne dozvolite da vas ovo savlada. U ovom periodu dajte sebi potreban odmor.

Koristite ovu sezonu da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom i istražite svoje sposobnosti. Uzmite vremena za sebe, jer će uskoro sve proći.


Lav

Ovaj period će biti zaista emotivan i verovatno će doći do fizičkih i intimnih problema. Moguće je da imate ozbiljnih problema s dugovima, porezima ili nekom vrstom nasleđa.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop za jun 2019: Vaga zaljubljena, Blizanac u paralelnoj vezi, nestabilno kod Strelca

Pokušajte da ne mislite previše o tome. Uzmite vremena za sebe i zapamtite – ne morate stalno biti pozitivni. Ima vremena i mesta za sve.

Loše im se piše do kraja sezone Riba: Ova 4 horoskopska znaka prolaziće kroz težak period sve do 20. marta 2019. godine

Strelac

Za većinu Strelaca, 2019. je do sada bila odlična. Ali sezona Riba će biti malo drugačija. Primetićete da se vaše raspoloženje menja češće nego obično i osećaćete se kao da ste na pogrešnom mestu.

Pobedite ovaj period i napunite baterije jer ćete se vrlo brzo vratiti u igru.

Vodolija

Iako ovo za vas neće biti najgori period u godini i dalje će biti nekih komplikacija. Važno je razmisliti o svom zdravlju, budžetu i odnosu s novcem.

Takođe, tokom ovog perioda bi trebalo da dobro razmotrite vašu vrednost. Imate li dobar odnos s ljudima koji su vam najbliži?

Ne dozvolite da vas drugi iskorišćavaju.

zenskimagazin.rs