Ova 4 horoskopska znaka očekuju velike emotivne komplikacije u novembru 2017: Nesporazumi, nezadovoljstvo, ljubomora, razmišljanja o raskidu veze… Umesto da im cvetaju ruže u ljubavi i da uživaju sa partnerom, 4 pripadnika Zodijaka biće u narednom periodu zaokupirana upravo ovim. Saznajte jeste li među njima.

JARAC

Venera, planeta ljubav koja se nalazi u znaku Vage, donosi Jarčevima napetu ljubavnu situaciju. To se najviše odnosi na zauzete Jarčeve, koji su dugo bili na neki način mirni i stabilni po pitanju emocija. Sada im kreće jedna nedefinisana situacija koju moraju da reše sami sa sobom, dok će partner da im bude ljubomorniji nego inače. Verovatno će oko toga morati da se posavetuju sa nekim u koga imaju poverenje. Posao će im biti u drugom planu, što je jako čudno i neobično za Jarčeve, ali takvo što će ljubavna situacija sada bukvalno da zahteva. Ogromne promene unutar emotivnih odnosa mogu im doneti i raskid veze ili privremeno udaljavanje. No, za bilo kakve nove početke na planu emocija neka sačekaju kraj meseca.

BLIZANCI

Kad je u pitanju ljubav, ona je kod Blizanaca uvek komplikovana, jer sve im je dobro samo dok je njima lično dobro. Blizanci su uopšteno znak koji je poznat po tome da sam sebi ume da zakomplikuje život u trenutku, pa tako i u ljubavi, a ova se njihova sposobnost ogleda i u narednih mesec dana. Blizanci će sada pokrenuti svoje lično “podvlačenje crte”, kada su u pitanju ljubavni odnosi, te će napraviti spisak životnih stvari koje žele da menjaju do kraja meseca, a to se odnosi i na ljubavni deo. Zauzeti Blizanci će biti mnogo opušteniji i moći će da sebi prilagode sve što se dešava na ljubavnim planu, dok će slobodni Blizanci morati da se više prilagođavaju drugoj strani, mada im to neće teško pasti. Postoji mogućnost da im se preko poslovne strane udvara jedan Jarac.

loading...