LJUDI, POMAGAJTE - NE ZAM ŠTA DA RADIM: On hoće da ostavi ženu i decu zbog mene, a ja ni faks još nisam završila!
ilustracija: Pixabay

Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost.

Kada je ljubav u pitanju ništa nije jednostavno. Biti zaljubljen je najlepša stvar koja nam se mogla dogoditi, posebno ako su osećanja obostrana.

Dugo sam skupljala hrabrosti da podelim svoju priču. Imam 23 godine, a muškarac sa kojim sam u vezi ima 57.

reklame

To je prilična razlika u godinama, ali on je osoba na koju uvek mogu da se oslonim. Upoznali smo se na jednoj zabavi gde sam radila, a na kojoj je on prisustvovao poslom. Varnice su odmah sevnule među nama, pa smo odlučili da se uz piće bolje upoznamo. I tako je sve krenulo. Još tada sam znala da je on čovek kakvog sam oduvek želela.

RECI MU TAČNO ONO ŠTO ŽELI DA ČUJE: Zbog ovih poruka ima da mu se digne kad god pomisli na tebe

Iako sam mlada, imam već iskustva sa muškarcima i dobro znam šta želim. Međutim nikad nisam mislila da ću se upustiti u vezu sa dosta starijim muškarcem. Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost. Stalno smo u kontaktu i često se viđamo i mogu slobodno da kažem da ga jako volim.

On još uvek živi sa ženom i decom, ali mi je nedavno rekao da je spreman da ih napusti zbog mene. Još uvek nisam sigurna da li sam spremna na taj korak, jer živim sa roditeljima i plašim se kako bi oni mogli da odreaguju na čitavu tu situaciju. Jedina osoba koja zna čitavu priču je moja najbolja prijateljica koja me podržava i smatra da pristanem na taj sledeći korak ako je u pitanju prava ljubav.

Uskoro će me odvesti na jedno dugo putovanje i mislim da će to biti pravi momenat da mu saopštim da li ću se preseliti sa njim. To će biti prava prilika da sredim svoj život i završim fakultet, pa se nadam da će sve dobro funkcionisati.

Verujem da nisam jedina koja se našla u sličnoj situaciji, ali smatram da treba biti hrabar i boriti se za svoju ljubav.

Magazin.net.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.