kako da provališ da li te devojka samo iskorišćava
kako da provališ da li te devojka samo iskorišćava

Nekima su žene jako čudna i nejasna bića. One kažu jedno, rade drugo, a misle treće

Nekim muškarcima je teško da razumeju to da žene imaju dva standarda za muškarce.
Kad kažemo standard, mislimo na način ponašanja, stav u odnosu prema muškarcima i slično.

Jedan standard je za one muškarce koje protumače kao seksualno biće, sa kojim mogu da se zezaju, luduju, imaju luda seksualna iskustva, i slično, sa kojim neće biti u klasičnoj vezi.

reklame

A drugi standard je za one muškarce koje žele da imaju za stabilnu vezu, koji je stalno tu, pruža sigurnost i slično.

Prvi standard u PUA zajednici nazivaju LOVER (Ljubavnik), a drugi PROVIDER (Snabdevač).

Mnogi kažu da je važno kako se postaviš prema devojci na početku, da ce te tako i doživeti.

Šta to zapravo znači?

Da li si čuo (ili možda doživeo), da ista devojka sa nekim likom odugovlači sex neko vreme, ko se zaista trudi, ulaže dosta energije u nju, pa mu tek onda “daje” kad “zasluži”, a sa nekim drugim likom se to desi jako brzo, bez njegovog velikog truda i velikog ulaganja, čak devojka zna da ulaže više energije i vremena od tog lika.

Zna da se desi da mesecima, pa čak i godinama devojka neće da izgubi nevinost sa dečkom u vezi, a kad raskinu, to uradi sa sledećim za manje od mesec dana.
Zna da se desi da u vezi devojka neće svom dečku da ispuni neke stvari, fantazije, jer “nije ona takva”, a sa nekim likom to uradi bukvalno prvo veče.

ČEKAJ, pa to nije fer? 🙁
Znam druže, život nije fer, zato je najbolje da skapiraš kako stvari funkcionišu, pa da imaš što pre benefit od toga.

NE PROPUSTITE: NE BUDI SMARAČICA: Ako želiš da imaš dečka vreme je da promeniš OVIH 5 dosadnih navika

Zašto je to tako?

Vidiš, ona osoba koju ona protumači kao provajdera (snabdevača) je ujedno i njen izvor stabilnosti, sigurnosti, i mnogih resursa koje dobija od njega. Prema njemu ona mora da se postavi da bude osoba koja nije “laka”, oko koje treba pošteno da se potrudiš, da ti ujedno podsvesno i pokaže da se neće lako dati ni drugim muškarcima.
Mora da pazi kako se ponaša, da sakrije neke stvari iz prošlosti. Jednostavno da se pokaže da je devojka koja je materijal za vezu.

Počeće sama da osudjuje sve one “kurve”, sakriće da ima neku fantaziju, da je spavala sa dva muškarca, da je imala lud provod na moru, i slično.
Jednostavno želi da iskaže svoju čistoću da bi tebe kupila da budeš uz nju i da imaš osećaj kako si ti moćan i poseban što si uspeo baš ti da je osvojiš.

Pošto si snabdevač, automatski će joj smetati neka tvoja ponašanja koja ugrožavaju sve što joj krade pažnju od nje i probaće da ukloni sve što joj ugrožava tvoje snabdevanje nje (vreme, pažnja, energija, novac..) što bolje može na diskretan način. Uticaće na tebe i potrudiće se da ukloni sve stvari koje ugrožavaju njene resurse koje ima od tebe.

 kako da provališ da li te devojka samo iskorišćava
kako da provališ da li te devojka samo iskorišćava

Probaće da nekad svesno, nekad nesvesno utiče na to da imaš što manje ženskog društva, da se ne krećeš toliko u nove krugove ljudi gde ima žena. Neće biti oduševljena idejom da izlaziš sa prijateljima, pogotovo ako ti prijatelji pričaju neke stvari koje njoj ne idu u korist.

Emocionalno će da te ucenjuje (ako uradiš nešto što ona ne želi, rasplakaće se “jadna”).
Smaraće da ne provodiš dovoljno vremena sa njom, da su ti hobiji, društvo i sve ostalo važnije od nje.
Vremenom može od tebe napraviti osobu koja je dosta smekšala, koja je manje privlačna drugim devojkama, koja se zapustila. Nemoj to sebi da dozvoliš.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...