sunsigns.org/

Ljubavni horoskop za septembar 2016: Otkrijte šta vas očekuje na emotivnom planu na samom kraju leta i početkom jeseni, u kojoj meri će vam planete biti naklonjene kada je reč o ljubavnom životu i da li će na njega mnogo uticati pomračenja Sunca i Meseca 1, odnosno 16. septembra, piše besnopile.rs  

 

Ovde pročitajte mali mesečni horoskop za septembar!

reklame

OVAN

Većina planeta će tokom septembra biti u gornjoj polovini vaše natalne karte što znači da će vam emotivni i porodični odnosi biti primarni. Trebalo bi da budete spremni na to da konačno rešite neke nesuglasice sa partnerom koje postoje već neko vreme. Položaj planeta će biti takav da ćete biti izuzetno emocionalno snažni, zbog zapadnog dela vaše natalne karte i 7. kuće koja je vezana za ljubav i brak. To znači da će se pojedini Ovnovi baš u ovom periodu odlučiti na brak.

Septembar je odličan period za ljubav i za usamljene Ovnove. Mnogi pripadnici bi mogli da se zaljube dok su na putu u inostranstvu ili će im pažnju privući stranac. Dobro mesto za traženje srodne duše mogli bi da budu i obrazovni centri, a neki Ovnovi će sreću pronaći pored osobe koje upoznaju tokom izlaska ili na žurci.

Dok će vam Jupiter pružati brojne mogućnosti za ljubav, Mars će omogućiti da osetite veliku emocionalnu snagu. Biće ovo period izuzetno ispunjen strašću tako da bi pojedine pripadnike ovog horoskopskog znaka uskoro mogla da iznenadi vest o trudnoći.

par

BIK

Jačina vaših planeta biće tokom septembra skoncentrisana u južnom delu vaše natalne karte, a karijera će vam biti u drugom planu. Bićete prilično fleksibilni u odnosu sa drugim ljudima, naročito potencijalnim partnerima što bi moglo da izrodi mnoštvo prijatnih situacija i trenutaka u ovom periodu.

Bikovi koji su u dužoj vezi mogli bi da očekuju da će im veza još više ojačati, dok je pred pripadnicima ovog znaka koji su u braku izuzetno harmoničan period. Sa svojim bračnim saputnikom bićete na istoj talasnoj dužini, tako da je ovo izuzetno dobar period da počnete da planirate potomstvo ili da intenzivnije poradite po tom pitanju.

Za slobodne Bikove izuzetno dobar period za zaljubljivanje kreće od 22. septembra, kada će osetiti pojačan uticaj planeta koje su zadužene za ljubav. Dok će pojedinci želeti neobavezno zabavljanje, ostali bi svoju drugu polovinu za ozbiljnu vezu mogli da pronađu na poslu, u nekom sportskom centru ili će uslediti poznanstvo preko neke ženske osobe.

BLIZANCI

Vi ćete biti pod snažnim uticajem pomračenja Sunca i Meseca koje će se odigrati 1, odnosno 16. septembra, što će se odraziti na gotovo sve aspekte vašeg života, ali ponajviše na karijeru u finansije.

Što se tiče ljubavi, bićete vođeni više srcem a logiku ćete zanemarivati. Ipak, sve će biti dobro pa možete da očekujete brojne romantične momente, a ovo se naročito odnosi na Blizance koji su u vezi ili braku. Međutim, veze koje nisu stabilne mogle bi da se okončaju baš u ovom periodu dok će oni u stabilnom emotivnom odnosu početi da razmišljaju o bebi.

Slobodni Blizanci će uživati u izlascima i druženjima, a većina bi mogla da očekuje izuzetno strastven period u kojem bi mogli i te kako da prošire svoje seksualne vidike.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.