Ljubavni horoskop za jul 2017: Zvezde nisu tako darežljive u prve dve dekade jula 2017. godine. Sunce i Mars su u Raku, odakle prave kvadrat s Uranom u Ovnu, zatim još jedan kvadrat s Jupiterom u Vagi i opoziciju s Plutonom u Jarcu. Rezultat toga je kardinalni krst, nivo stresa, uznemirenosti i turbulencija je alarmantan.

Kardinalni znakovi su dinamični, vole izazove, stvaraju akciju i mogu da pokrenu promene. Ali, previše nesklada u ovim znakovima može doneti sukobe, agresiju, nasilje, borbe moći, nezgode, prirodne katastrofe, krize i razne nepovoljne događaje, piše tarot-horoskop.com.

Očito je da su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi pod najjačim uticajem, ali i oni koji imaju podznak u ovim znakovima, vladara podznaka ili druge značajne elemente u natalnoj karti. To znači da je puno ljudi pod ovim uticajem.

reklame

Tokom jula 2017. godine Merkur se nalazi u Lavu (između 6. i 26. jula). To nije loš položaj i dodatno tome, u harmoniji je s Jupiterom, Saturnom i Uranom. Um će raditi odlično. U puno slučajeva komunikacija će biti od presudne važnosti.

O važnim odlukama ipak dobro razmislite. Merkur je u polju koje će biti pod uticajem njegovog retrogradnog hoda i o nekim stvarima ćete kasnije ponovo razmišljati.

Tokom jula događaće se i sjajne stvari. Na nebu je trigon kojeg prave dva benefika, Venera i Jupiter. Taj aspekt donosi nove mogućnosti, optimizam, blagodati i sreću u ljubavi. Najviše dobrog mogu očekivati Blizanci i Vage, zatim Vodolije i, ako idemo dalje, Ovnovi, Lavovi i Strelčevi, kao i oni koji imaju podznak, vladara podznaka, jesec ili neki drugi značajan element u natalnoj karti u spomenutim znakovima. Ponovo možemo naglasiti da se ovde radi o jako puno ljudi.

I na kraju možemo zaključiti da je jul mešovit mesec i da će biti nemira i neprilika, ali i zadovoljstva.

OVAN

Iako je jul 2017. stresan mesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mesec za ljubavni život. Jupiter, smešten u kući parova Ovna, pravi lep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su srećni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. jula. U poslednjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umeće dovode do novog nivoa, povećavaju doživljaje i žeđ za akcijom i pustolovinom.

Ljubavni horoskop za jul 2017/ Foto: Flickr.com

BIK

Prve dve dekade jula mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tokom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mesečeve faze, oko 1., 9. i 16. jula kada je rizik povećan. Situacija se smiruje posle 20. jula, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...