LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. MARTA 2018: Brojne mogućnosti pred Lavom, Blizanac guši partnera svojim emocijama, Devica srećna u vezi

Muškarac sa ovih 5 osobina je propast u najavi, zato što pre beži od njega
Šta sve lepši pol neće da uradi zbog ljubavi: Ove 2 greške u vezi se omaknu svakoj ženi bar jednom u životu

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2018: Saznajte kakve ćete sreće na emotivnom planu biti u drugoj polovini marta 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako biste se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće pak povećane zahteve na temu nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

BIK

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

BLIZANCI

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu.


LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. MARTA 2018: Brojne mogućnosti pred Lavom, Blizanac guši partnera svojim emocijama, Devica srećna u vezi

RAK

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznaće šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

Pročitajte i  Horoskop u vladavini Škorpije: Otkrijte šta vas čeka od 23. oktobra do 22. novembra 2019. godine

LAV

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno s partnerom možete da istražujete zanimljive teme.

DEVICA

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.