Naslovna HOROSKOP LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. JANUARA 2018: Jarac opčinjen, Devici sreća...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. JANUARA 2018: Jarac opčinjen, Devici sreća izmiče iz ruku, Raku napreduje veza

10591
PODELI
Ljubavni horoskop za februar 2018

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2018: Saznajte kakve ćete sreće biti na emotivnom planu u drugoj polovini januara 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.


BIK

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

Pročitajte i  Pun Mesec u Ovnu 25. septembra 2018: Blizanci i Lavovi biće u plus, a Ovnovi i Vage u minus fazi

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JANUARA 2018: Lepe ljubavne prilike za Vodoliju, Devici dolazi vreme za borbu, Rak teži visokim ciljevima

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2018

BLIZANCI

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.

.

RAK

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

Pročitajte i  Početak jeseni donosi im uspeh i ljubav: 3 najsrećnija horoskopska znaka u oktobru 2018. godine

LAV

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

DEVICA

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj privatni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

Inicijalizacija u toku...