VAGA

U ljubavnim pitanjima neka vas danas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u emotivnim odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.

ŠKORPIJA

Ne ulazite u rasprave, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan učinak. Partner će razmisliti o činjeničnom stanju, a vi ćete biti zadovoljniji.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019
Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019

STRELAC

reklame

Bićete zadovoljni sa svojim romantičnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

JARAC

Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite na svoj račun.

VODOLIJA

Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu u ovom periodu bi mogli da je na lak i ugodan način nađu na svom poslu ili preko posla.

RIBE

Ono što ste obećali ili vam je bilo obećano će se ispuniti, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Oni koji čekaju glas u vezi ljubavi iz inostranstva, biće u poziciji nejasnoće i moraće da se strpe još neko vreme.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...