VAGA

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom želite da izrazite ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

ŠKORPIJA

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vrijeme misliti na nju.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2019

STRELAC

reklame

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome koga sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Strelčeva u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

JARAC

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatan život poboljšava.

VODOLIJA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

RIBE

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako olakšati dušu. Neke tajne tako bi mogle da isplivaju na površinu, pa će vam razjasniti ono što vas je donedavno mučilo.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...