VAGA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi mogli da se zateknu u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.

ŠKORPIJA

Više nećete očekivati bajku, ali osnovni nivo civilizovanog ophođenja nešto je što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno, da li zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019

STRELAC

reklame

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa vašom porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

JARAC

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznaće šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao pun pogodak.

VODOLIJA

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u svoja četiri zida. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lenji za izlaske, ali neće se zbog samoće osećati loše.

RIBE

Izvestan je vrlo prijatan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu, jer će i oni i drugi oko njih biti otvorenih srca.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...