LJUBAV SE VRAĆA samo onome ko učini ove 4 stvari!

Prekid veze je jedna od najtežih stvari koje mi kao inteligentna ljudska bića možemo doživeti.

Kada izgubimo osobu za koju smo mislili da će biti s nama zauvek, teško nam je zamisliti da ćemo više ikada osetiti ljubav.

Važno je shvatiti da samo zato što možda nikada nećemo vratiti osećanja koja smo nekad imali, to ne znači da nam se neće nikada vratiti sposobnost voljenja – piše Atma.

reklame

Vaš život nikada neće biti isti nakon prekida odnosa, ali to ne znači da će biti još gore.

Ljubav će se vratiti – kada budete spremni da krenete napred

Kada izgubite osobu koju volite najteže je nastaviti sa životom. Osećaćete se kao da ste izgubili tlo pod nogama i teško će vam biti ponovo stati na noge. Ali nećete ništa postići ako budete samo sedeli i pitali se „šta bi bilo kad bi bilo“.

Bez obzira koliko vam teško može biti, morate ustati, otresti prašinu sa sebe i krenuti napred sa svojim životom. Samo zato što se veza završila, to ne znači da je bila potpuni neuspeh.

Uvek postoje lekcije koje treba naučiti iz prošlih iskustava, bez obzira koliko traumatično to može biti. Ako ne naučite ništa iz tog ljubavnog neuspeha, istu grešku ćete učiniti i kasnije u životu.

Ne propustite: NE DOZVOLI DA BUDEŠ NAPOLA VOLJENA: U tebi je previše života da te slomi neko kome nije stalo do tvog srca

Ljubav će se vratiti kada promenite svoja očekivanja

Siguran sam da već znate ovo, ali nijedan odnos koji ćete imati u budućnosti neće biti kao onaj iz kojeg ste otišli. Čak i ako vam se dogodi da se pomirite s istom osobom, stvari će se promeniti i odnos će biti drugačiji. To nije nužno loša stvar.

Razmislite o tome šta ste očekivali od prošlog odnosa i šta je vaš partner očekivao. Možda su vaša međusobna očekivanja dovela do prekida veze. Možda jedan od vas očekuje previše, a drugi se premalo trudi.

Možda ste očekivali da će sve uvek biti kako treba. Nažalost, to nije slučaj. Ipak, učite iz svojih prošlih iskustava s ljubavlju. Možda vam bivši partner nije dao ljubav koju ste očekivali.

Možda sledeća osoba hoće. Možda nikada nećete iskusiti iste osećaje koje ste osećali u svom poslednjem odnosu. Možda u budućem hoćete.

Samo nemojte ništa očekivati, jer ćete potrošiti svoje vreme na upoređivanje mogućeg budućeg odnosa i onog prošlog; na taj način zasigurno nećete više osetiti ljubav.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.