Pretpostavljamo da u svom automobilu sigurno imate kutiju prve pomoći ili seta alata. Ali koje stvari će vam verovatno zatrebati u jednom trenutku, pa je bolje da ih na vreme nabavite?

Predstavljamo vam 8 stvari koje bi svaki muškarac trebalo da ima u svom automobilu:

ODSTRANJIVAČ FLEKA

Možda vam deluje da je ovo poslednja stvar koju bi trebalo da imate u svom automobilu, ali zamislite sledeću situaciju: upravo ste prosuli kafu po najnovijem odelu, a idete na važan poslovni sastanak ili žurite na dejt? U tom slučaju, najbolje je da imate odstranjivač za fleke pri ruci i da odmah rešite problem.

reklame

KOŽNI KAIŠ

Možda zvuči čudno, ali uvek držite rezervni kaiš u kolima. Često se može dogoditi da zaboravite kaiš ili da vam pukne onaj koji nosite, pa je zato crni ili smeđi kožni kaiš najbolje rešenje.

DEZODORANS

Ovo je jedna od najvažnijih stvari koje treba da uvek imate u automobilu. U danima kada žurimo i nemamo previše vremena za sređivanje, dobar dezodorans ili antiperspirant će nas osvežiti i zaštiti od neprijatnog mirisa i do 48 sati.

GEL ZA KOSU

Super ako volite da otvorite prozor dok se vozite, ali nemojte da se iznenadite ukoliko vam se nova frizura pokvari usled vetra. Međutim, ukoliko u autu imate gel za kosu, ne brzinu ćete ponovo vratiti sjaj kosi i napraviti savršenu frizuru.

PARFEM

Parfem uvek nosite sa sobom, a pogotovo ako putujete kolima. Nikad se ne zna da li će se možda desiti neka strastvena akcija na zadnjem sedištu vašeg auta. A bitno je da lepo mirišete.

SET SA IGLOM I KONCEM

Ukoliko ste pocepali pantalone ili vam je otpalo dugme sa košulje najbolje rešenje je da u automobilu imate mini set sa koncem u različitim bojama i iglom koji će biti vaš spasilac.

NAOČARE ZA SUNCE

Naočare za sunce ne samo da upotpunjuju naš stil, već imaju i praktičnu namenu. Zaštita očiju od sunčeve svetlosti, posebno dok vozite je izuzetno važna zbog same sigurnosti i očuvanja vida.

BOMBONE

Uvek tražite od drugih ljudi žvake i bombone, pa zašto onda ne biste imali u automobilu stvari koje će vam osvežiti dah. Posle konzumiranja začinjene hrane i raznih pića, uz osvežavajuće bombone nećete imati strah da poljubite devojku za laku noć.

Men’s Health

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.