Budite strastveni, hvalite ga i “slučajno” ga dotaknite u prolazu!

Pokažite da volite život.

Najzanimljivije i najzabavnije žene su one koje se vesele i najmanjim stvarima. Budite strastveni, spontani i otvoreni (naravno, ne kad je u pitanju vaša intima). Ispričajte mu sve o genijalnom planinarskom izletu na kojem ste bili prošli vikend i planovima za putovanje po južnoj Americi sledeće leto. Duboko uzdahnite od zadovoljstva dok jedete desert. Počnite da pevušite uz pesmu koju čujete na radiju dok vas bude vozio kući…

reklame

Primjetite njegove kvalitete.

Muškarci su ludi za ženama koje u njima vide ono najbolje. Ako vam kaže da planira da da otkaz i otvoriti vlastitu firmu recite mu na primer: “Odlično, cenim ljude koji su spremni da rizikuju kako bi stvorili nešto novo. To su prafe face!”.

Budite ona koja će prva pružiti ruku.

Doslovno. Dobro promišljeni dodir na njega će jače uticati nego što mislite. Ključ je u suptilnosti. Zaigrano dodirnite njegovu nadlakticu kad se našali ili mu dodirnite rame na izlasku iz restorana. Odmah će osetiti iskrice.

Podelite odluke.

Ako planirate prvi sastanak, možete mu dopustiti da odabere lokaciju, ali slobodno i vi nešto odaberite. Nemojte dozvoliti da sve bude na njemu, ili na vama. Oboje želite taj sastanak tako da bi trebalo da bude i zajedničko delo.

cosmopolitan

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.