Koji znak je najaljkaviji

Astrologija otkriva koliko horoskopski znakovi vode računa o higijeni, odnosno čišćenju i koji znak je najaljkaviji. Neki su revnosni, nekima sređivanje stana pada veoma teško.

Koji znak je najaljkaviji

OVAN

Pripadnici ovog znaka su primeri onih koji idu iz krajnosti u krajnost. Mogu da leže na kauču pored gomile đubreta i neopranih sudova, ali kad im dođe žuta minuta, čistiće kao da im život zavisi od toga. Toliko će detaljno i mahnito da čiste, da će se ukućani zabrinuti, a Ovan će im dobacivati da su do sad živeli na smetlištu i da samo oni rade po kući. Neće stati ni na sekund dok ne urade šta su naumili.

BIK

reklame

Bik ima strateški pristup spremanju. Kod njega sve ide po nekom redu. Napraviće plan poslova po prostorijama i toga se držati, pa ga čišćenje neće iznervirati niti ometati u svakodnevnim aktivnostima. Praviće pauze kako bi nešto pojeli i odmorili se, pa ih ni generalno čišćenje neće učiniti nervoznim kao pripadnike drugih znakova. Bik je pravi čistunac.

HOROSKOP – Vaš savremeni vodič kroz život i apokalipsu!

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka “zujaće” od prostorije do prostorije, radeći i po deset poslova odjednom, a za to vreme će im često telefonska slušalica biti na ušima. Kako su u pospremanju prilično neorganizovani, teško će im biti da odrede da li su gotovi i uvek će smatrati da još nešto nisu obavili. Dok čiste, nerviraju ih drugi ukućani koji ne pospremaju za sobom i tako im zadaju dodatan posao, mada to inače ne primećuju.

RAK

Rakove možemo podeliti u dve grupe, na one kojima se nikad ništa ne radi i pospremanje vide kao nužno zlo, ali i one brojnije koji redovno čiste za sobom. Njihova deviza je: “Što se mora,nije teško” i odlične su domaćice ako to žele da budu. Ipak, neće se opterećivati nevažnim detaljima, jer ako se nešto ne vidi, to ne treba ni da se čisti. Dakle, mrvice idu pod tepih, masni tiganji u rernu, a ukoliko za 5 minuta dolaze gosti, sve stvari lete na gomilu u sobu koja se stavlja pod ključ. Ključ zatim progutaju i u stanju su da zaborave na odložene stvari, sve dok im ne zatrebaju.

Koji znak je najaljkaviji
Image courtesy of Bill Longshaw at FreeDigitalPhotos.net

LAV

Iako pripadnici ovog znaka ne pate od toga da u njihovom domu sve mora biti uredno i čisto, oni će biti izrazito detaljni ako se prihvate spremanja. Oni ne čiste zbog toga što se to mora ili je red, već isključivo onda kad to njima odgovora ili kad im nered zasmeta. Vole da drugi prepoznaju i cene njihov trud, u suprotnom mogu da budu razočarani. Ako muž po povratku sa posla ne pohvali domaćicu – lavicu koja je ceo dan pospremala, može da se desi da stvari polete po celoj kući…

(nasavak na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.