Dete C

Ovo dete nije vidljivo pozicionirano kao ostala deca, drži ruke u svojim džepovima i ima prilično čudnu i zastrašujuću auru. Čini se da krivicu prebacuje na dete A, ali na način koji je lišen bilo kakvog morala ili pravednosti. Čini vam se kao da je verovatno krivac, jer ceo govor njegovog tela govori da je on krivac, ali zna da neće biti kriv, jer svi drugi misle da je krivo dete A.

Ako je vaš izbor krivca Dete C, zbog načina na koji se skriva iza ostalih, a izgleda da će presuda stvari biti u njegovu korist, rođeni ste kao vođa drugih. Stalo vam je do sreće onih koji vas okružuju, a vi ste osoba kojoj se drugi obraćaju kad im je potrebna pomoć kako bi ispravili stvari. Samouvereni ste i harizmatični, spremni ste da preuzmete inicijativu u svim situacijama.

Dete D

reklame

Mala devojčica odevena u haljinicu, drži se majčinih skuta i kao da se plaši krhotina vaze ili onoga što sledi zbog toga što je slomljena. Osim mame, ona je jedina čije su oči fiksirane na slomljenu vazu. Svi drugi gledaju u dete A koje gleda u pod. Vi mislite da je ona krivac jer ste videli da se skriva iza svoje mame i pomislili ste da se tako privila uz majku jer misli da će na taj način izbeći bijes i moguće posledice.

Gledajući ovo kroz oči psihologa, to pokazuje da ste pametni i pouzdani. Sve čega se prihvatite biće uspešno privedeno kraju. Stvarno pokušavate da se poboljšate kao osoba i naporno radite kako biste uspeli.

Lako verujete drugima i vaša povećana osetljivost pomaže vam da bolje razumete ljude. Drugi vas takođe smatraju jednostavnom osobom za razgovor, jer ih pažljivo slušate i znaju da ih nećete izneveriti ako ste im potrebni. Zbog toga ste nezaboravni svima koji vas upoznaju.

atma.hr

loading...