Ko je folirant, a ko tip kom ipak treba pružiti drugu priliku: 3 vrste zavodnika na koje svaka žena naleti u toku života
Ko je folirant, a ko tip kom ipak treba pružiti drugu priliku: 3 vrste zavodnika na koje svaka žena naleti u toku života

Ženama ponekad zaista nije lako da procene kada neki frajer samo pokušava da ih odvuče u krevet, a kada stvarno misli nešto ozbiljno s njima.

No kako piše Cosmopolitan, postoje tri ultimativna tipa zavodnika s kojima se tokom života susretne gotovo svaka žena (posebno u letnjim mesecima), a njihovi podrobni opisi koje vam donosimo u nastavku pomoći će vam i da razaznate muljatora od frajera koji zaslužuje drugu priliku:

Pravi džentlmen

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji i te kako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim uletom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama, a ne kao “lovina”. Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove s kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas.

Vešt šarmer

reklame

Ovakav frajer u Dalmaciji je poznat i kao “galeb” koji leti obleće žene sa samo jednim ciljem – da ih odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i retke odolevaju njegovom šarmu jer je vrlo vešt u uveravanju žena da su one jedine za njega. Ali sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

Ozbiljan gospodin

On nije jedan od onih koji će vas startovati s nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresujete. Ozbiljan gospodin s vama će hteti da priča o – vama, i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju s vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, ali nemojte misliti da to znači i da ga ne zanimate. Naprotiv, ovo je najbolji kandidat s dečka s naše liste i verovatno jedini koji će se udostojiti da vas nazove ako na njega ostavite dobar utisak.

index.hr

loading...