Kažu ti da si opičena ili uvrnuta? Ne brini, muškarci se najviše lože na takve cice!

loading...

Ako ste uvrnuti, ili „čudni“, to vas čini privlačnim suprotnom polu, tvrdi najnovija studija…

opicena-ili-uvrnuta--

Istraživači su posmatrali osobe koje su za sebe tvrdile da su heteroseksualne ili biseksualne, i tražili od njih da izaberu ljude sa onlajn sajtova za upoznavanje, opišu svog idealnog partnera i zamisle sastanke sa osobama koje su upravo upoznali.

Dobijeni podaci pokazali su im da su i muškarci i žene birali partnere koji nisu potpadali pod ono šta mnogi zvou normalnim po pitanju oblačenja, životnih odluka i mišljenja.

Ovo u osnovi pokazuje da ako kršite pravile, ili ste pomalo neobični, iako to možda ne mislite, može da radi u vašu korist kada je zabavljanje u pitanju.

Istraživači tvrde da ovo samo pokazuje da stari stereotip o tome šta muškarci vole – poslušnu devojku iz komšiluka – uopšte nije tačan.

Pročitajte i  Divlje, opasne a božanske, zato su većini trn u oku: Priča o ženama koje previše vole, previše osećaju, previše pitaju, previše žele

“Rezultati su nam pokazali da mnoge žene koje misle da jedino mogu da se opuste i budu ono što jesu samo sa drugaricama, ne bi trebalo toliko da brinu i da je došlo vreme da pokažu svoju pravu uvrnutu prirodu – jer će se to definitivno svideti muškarcima“, izjavio je glavni autor studije.

24sata.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.