KATARINA IZ BEOGRADA: Imam platu 37.000 dinara, a nosim SKUPU, MARKIRANU garderobu! Evo kako to uspevam!

“Torbu, koja u butiku kod nas u Srbiji košta preko 250 evra, ja sam kupila u Beču za samo 50 evra. Zvuči dobro, zar ne? Beč je moja idealna destinacija za šoping. Sniženja u ovom gradu su vrlo česta i to je odlična prilika da za malo novca obnovite svoju garderobu i obradujete svoje najdraže lepim poklonima”, počinje svoju ispovest Katarina Nedić (23), koja tvrdi da se mnogo može uštedeti odlaskom “preko grane” u šoping.

“Priznajem da je pomalo naporno obilaziti tržne centre i gurati se sa svim onim kesama kroz gužvu, ali na kraju se sav taj trud isplati. Ako volite da nosite brendirane stvari, na pola sata od Beča nalazi se veliki outlet centar koji će vam izvući sav novac iz džepa – prenosi Telegraf.

Ali kada na kraju pogledate koliko ste novca potrošili na tu garderobu i koliko biste u Srbiji platili sve te stvari, biće vam mnogo lakše.

reklame

Torbu, koja u butiku kod nas u Srbiji košta više od 250 evra, ja sam kupila u Beču za samo 50 evra. Zvuči dobro, zar ne?

U toku novogodišnjih sniženja, cene brendiranih stvari su snižene i do 70%. Pored toga, sniženja su i u radnjama gde nisu brendirane stvari, pa tako za 20 evra mogu da kupim čizme. To u Srbiji nema šanse da nađete – a da bude koža. Čak i da naletite na tako sumanuto sniženje, sigurno da nemaju sve brojeve. U inostranstvu je sve drugačije.To je pravo potrošačko društvo, oni staru kolekciju odmah snize, a kad ostane nekoliko brojeva, možete sve pazariti za male pare.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.