Aplikacija za pronalaženje partnera Hinge objavila je koji je najpopularniji dan za odlazak na ljubavni sastanak u 2017. godini. I pripremite svoje autfite za romantične izlaske jer taj dan vrlo je blizu

 

Najpopularniji dan za otići na ljubavni sastanak u 2017. godini vrlo je blizu – 1. januara. Kako piše “Time”, na samu Novu godinu najviše će parovi otići na romantični izlazak. Aplikacija za pronalaženje partnera Hinge predviđa da će se ogroman broj novih korisnika upravo 1. januara prijaviti na aplikaciju što temelje na informacijama prema najpopularnijim danima za sastanak na aplikaciji i najpopularnijim pretraživanjima.

reklame

Dve magične reči pomoću kojih ćete vezati svakog muškarca za sebe

Popularnost 1. januara, kada je reč o ljubavnim sastancima, zapravo nije novost – to je najpopularniji dan u godini za dejtove još od 2012. godine. Na 1. januar 2016. aplikacija Hinge zabeležila je čak 35 posto više posetioca, a na Novu godinu 2015. razmenjeno je 64 posto više telefonskih brojeva.

Nova godina 2017. donosi i dodatan bonus za korisnike aplikacije: nedelja, na koju pada Nova godina, je dan u kojem najviše korisnika aplikacije pronađe potencijalnog partnera s kojim mogu započeti smisleni razgovor. Ali, čak i ako nemate svoju bolju polovinu, izlazak na sastanak na Novu godinu može imati veliki uticaj na vaš život u 2017. godini.

zadovoljna.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.