TEST LIČNOSTI devojka

Kako treba da izgleda devojka koja svakog muškarca obara s nogu? Mnogim ženama seksipil je još uvek enigma. Misle da je to mnogo šminke na licu, savršena frizura, veliki dekolte ili ultra kratki minić. Međutim, seksipil je nešto sasvim drugačije i ako je verovati brojnim istraživanjima, muškarcima je mnogo privlačnije sve što je prirodno.

Želite da im budete seksi? Evo na kojim stvarima morate da poradite.

Prava odeća

Mnoge žene misle da muškarci vole kratke suknjice i duboke dekoltee, ali to je velika zabluda. Većina njih će se uvek okrenuti za ženom koja je tako obučena, ali pored sebe žele nešto zagonetniju ženu.

Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena i ona kod koje tek može da se nasluti kako izgleda njeno telo. Oni vole element iznenađenja i tajanstvenost.

Pouka – ne otkrivajte previše.

Govor tela

Vi toga niste ni svesni, ali držanje tela mnogo govori o ženi. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije. S druge strane, ako hodate uspravno i visoko dignute glave delovaćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samopouzdane žene. Osim toga, žene koje se drže uspravno deluju mršavije i vitkije.
reklame

Pouka – dignite glavu, ispravite se i ponosni na sebe krenite u svet.

…nastavak na sledećoj strasnici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.