KAKO SMUVATI TIPA KOJEM VEZA NIJE NI NA KRAJ PAMETI: 3 fore na koje padaju i najokorelije neženje

0
2058
KAKO SMUVATI TIPA KOJEM VEZA NIJE NI NA KRAJ PAMETI: 3 fore na koje padaju i najokorelije neženje

Može biti jako naporno ako se zaljubiš u nekoga kome veza nije ni na kraju pameti – ali što ako ti kažemo da se to može izbeći?

On tvrdi kako ne želi vezu i kako je eventualno raspoložen tek za povremeni seks? Bez brige, s ovih nekoliko trikova će i najveći ‘soleri’ pokleknuti pred tobom!

1. Budi opuštena

Mnogi muškarce pale se na ‘prijateljski tip’ žene. To znači da (naročito u početnoj fazi) treba da budeš opuštena i vesela – dakle, budi jednostavno ono što jesi – bez da se previše suzdržavaš. Ako je on srećan sa svojim samačkim životom, onda ga nemoj prebrzo siliti na vezu. Jednostavno mu moraš pokazati da mu je bolje kad si s njim – a ostatak će doći sam po sebi.

2. Pokaži da nisi ‘laka’

Ako je on rado solo, to znači da je rado ‘u lovu’. Ako odmah ne skočiš na svaki njegov mig, to će još pojačati njegovo zanimanje za tebe.

Pročitajte i  Neke se ovakve rode, a neke vremenom nauče da budu takve: Ovo su tajne žena kojima muškarci ne mogu da odole

3. Neka se koprca

Čak i ako ga imaš već na udici, nemoj da mu pokažeš da te je pridobio. Radije mu često ponavljaj da TI nisi sigurna želiš li čvrstu vezu. To će ga izludeti – pa će iz dana u dan postajati sve sigurniji da ON želi vezu s tobom!

miss7.24sata.hr