Biće samo tvoj

Kroz čakre se mnoge žene „hrane“ muškarcima i obrnuto.

Kao što mnogi od nas znaju, živimo u svetu koji kontroliše Matriks. Živimo na planeti koja manifestuje realnost u skladu sa našom podsvesnim i nesvesnim programima. Ti programi žive u matriksu koji prožima i okružuje naš svet.

Mi smo zarobljeni od strane tih programa koji čine naš sastav verovanja i kreiraju našu realnost. Unutar tih programa su kodovi koji drže naše energetsko telo u lancima, koji nas odvajaju od ostatka univerzuma, i najvažnije, od ljubavi Kreatora.

reklame

Gaia, majka Zemlja, je neverovatno kreativno biće. Ona je stvorila oblike, tela za inkarnaciju, koji omogućavaju transformaciju. Glavna lekcija koju utelovljene duše na Zemlji uče jest dualnost; sreća-nesreća, uživanje-patnja, toplota-hladnoća…Iako mnogi misle da je Zemlja duhovni vrtić, istina je drugačija.

Ona je za duše koje su na stepenu „diplomskog rada“, i mnoga visoka bića gledaju i dive se dušama na Zemlji, koje su toliko hrabre da se otisnu u avanturu dualnosti, piše Saša Momić/Atma.hr

devojka

Emotivno telo se nalazi u 4. dimenziji i ono takođe treba hranu i održavanje da bi pravilno funkcionisalo. Između emotivnih tela ljudi se formiraju energetske veze koje mogu biti zdrave ili nezdrave, zavisno od stanju i razvijenosti osoba uključenih u razmenu.

Veza između majke i deteta je jedinstvena i ne može biti proizvedena od strane oca. To je zato jer je majka imala dete u sebi, ali i zato jer postoji enegetska veza koja ostaje i nakon rođenja, nakon što se pupčana vrpca prekine.

Kroz to emotivno telo i energetsku vezu, majka može osetiti emotivno stanje svog deteta bez obzira gde se nalazi fizički. Ta veza ostaje najčešće dok dete nije spremno napustiti dom, kada majka oseća bol usred prirodnog delimičnog ili potpunog prekidanja te energetske niti.

Ovo je jedina zdrava verzija energetskih niti (veza) koja postoji. Sve druge niti su parazitsko vezivanje…

loading...

1 KOMENTAR

  1. Postovanje pratim vas sajt pa me posebno interesuje ova tema o uzimanju zivotne sile . Zeleo bih da proverim moju jer imam odredjenih problema .Hteo bi da proverim moje stanje pa bih vas pitao gde se nalazite i kako to da utvrdim hvala unapred

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.