KO DUBLJE I ISKRENIJE VOLI - MUŠKARCI ILI ŽENE: Ko bira srcem, a ko glavom?

Kako proveriti da li je dečko ženskaroš: Na prvi se pogled činio kao princ na belom konju, a sada više nisi toliko sigurna? Ženskaroši nas osvajaju svojim šarmom, a istina na videlo izađe kada je već prekasno. Ako sumnjaš da je žesnkaroš, ovo su znakovi koji to potvrđuju:

Kako proveriti da li je dečko ženskaroš
Kako proveriti da li je dečko ženskaroš

Ima ugled koji ga prati

Ako ti jedna drugarica kaže da misli da je ženskaroš, možda greši, ali ako to čuješ od više različitih ljudi, razmisli zbog čega svi govore tako o njemu. Moguće je da si slučajno upoznala pogrešne ljude, ali je verovatnije da su u pravu. Muškarac koji ima ugled ženskaroša ima taj ugled s razlogom.

Kako proveriti da li je dečko ženskaroš
Kako proveriti da li je dečko ženskaroš

Previše je romantičan

Romantika uvek pali, ali tip koji je toliko romantičan da se čini predobrim da bi bio istinit, verojatno jeste. Ženskaroši su navikli kupovati pažnju darovima, romantičnim gestovima i stvarima koje stvarno želimo od njih, ali sve je to kratkoga veka. Ako je muškarac svo vrijeme jako romantičan, verovatno želi nešto od tebe, a kada to dobije, prebaciće se na nekog drugog.

Žuri mu se

reklame

Pre nego što je uopšte uspeo upoznati sve tvoje dobre i loše strane, govori ti da si žena njegovog života i da je napokon pronašao ono što želi. Ovakvi muškarci koji brzopleto ulaze u ozbiljne veze verovatno uopšte ne žele dugotrajnu vezu, nego samo žele ispuniti zadani cilj i krenuti dalje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.