Kako pronaći G tačku
Kako pronaći G tačku

Kako pronaći G tačku: Čuvena G tačka kod žena odgovorna je za neke od najintenzivnijih orgazama koje žena može doživeti, pa čak i (ono što neke žene doživljavaju kao) “duhovne” orgazme.

Ukoliko želite da je učinite zavisnom od vašeg dodira, ovladavanje njenom G-tačkom je pravi način za to, a lakše je nego što mislite.

KAKO PRONAĆI G TAČKU

Problem je u tome što je mnogim muškarcima teško da je lociraju i frustracija izazvana time koja se često javlja čak i kod najboljih i najveštijih ljubavnika.

reklame

Evo nečega što većina muškaraca ne shvata kada je u pitanju G tačka – što više stimulišete njenu vulvu (sve vidljivo na spoljašnjoj strani vagine) to će više njena G-tačka na unutrašnjoj strani nabubriti, usled čega će biti lakše pronaći je i stimulisati.

Stoga, slede četiri ključna koraka za lako dovođenje do orgazma pitem G-tačke:

1. KORAK: MASIRAJTE SPOLJAŠNJOST

Masaža je jedno od najintimnijih i najmoćnijih oružja u vašem seksualnom arsenalu. Nikada ne podcenjujte opuštajući, orgazmički potencijal genitalne masaže, posebno ciljajući spoljne usne vagine.

Koristite oba kažiprsta i palca kako biste nežno pritisnuli spoljašnje usne. Masirajte ih, lagano ih prstom pritegnite i povlačite.

Ovo ženi pomaže da se opusti jer joj pokazujete da je u spretnim rukama muškarca koji zna kako da uživa u ženskom telu.

Takođe ćete joj na ovaj način poboljšati cirkulaciju krvi u čitavoj genitalnoj regiji, što će je dodatno uzbuditi i pokrenuti oticanje G-tačke.

Kako pronaći G tačku
Kako pronaći G tačku

2. KORAK: MASIRAJTE UNUTRAŠNJOST

Većina muškaraca redovno radi barem jednu od 2 stvari kada žele da zadovolje ženu prstima – ili pokušavaju “prodreti” u nju ili kreću ravno ka G-tački.

Umesto toga, stavite prst u vaginu, uvijte ga i okrenite kao da okrećete ključ da zaključate ili otključate vrata.

Ne propustite: ON TI GLEDA PROFIL: Ovo je siguran znak da vas neko uhodi po Fejsbuku

Počnite u smeru kazaljke na satu, polako se okrećući prema zglobu, a zatim se vratite u smeru suprotnom od kazaljke na satu.

Koristite vrhove prstiju kako biste pritisnuli i proširili njen vaginalni kanal – što je još jedna zanimljiva senzacija za koju većina muškaraca ne zna. Samo budite sigurni da počinjete polako, vremenom dobijajući na brzini, umesto naglim pokretima koji nikako nisu poželjni.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...