Kako osvežiti umorne oči
Kako osvežiti umorne oči

Kako osvežiti umorne oči: Kada ste umorni ili bolesni, oči to prvo otkriju. Ali vi ne morate da živite sa umornim očima. Koristeći sledeće trikove ulepšaćete vaše oči i dati sebi svež i odmoran izgled

 

Krastavac

Otarasite se naduvenih očiju. U frižideru uvek držite krastavac za svaki slučaj, odnosno za one dane kada su vam oči naduvene. Isecite dve kriške krastavca i stavite ih preko očiju na 10 minuta. To će smanjiti nadutost očiju.

reklame

Korektor

Sakrijte podočnjake. Mnogi ljudi imaju problema sa podočnjacima, a korektor je najbolji način da ih se otarasite. Nanesite korektor ispod očiju nakon što ste na istu oblast stavili neku podlogu. Najbolje je koristiti korektor u prahu.

Trepavice

Uvijte svoje trepavice. Uvijanje trepavica otvara. Uvijte ih pre nanošenja maskare. Budite pažlivi, zato što su trepavice su veoma osetljive i lako ih je slomiti.

Ajlajner

Koristite beli ajlajner. Svetliji ajlajner vaše oči čini svežijim i budnijim. Ako smatrate da je beli ajlajner suviše napadan koristite krem ili srebrni ajlajner.

Maskara

Nanesite sloj maskare. To dalje osvetljava oči dajući vašim trepavicama volumen i intenzivniju boju. Crna maskara daje smeliji i dramatičniji izgled, za razliku od braon ili crno-braon. Ipak, najefikasniji način da osvežite umorne oči jeste SAN.

lekarinfo.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.