Kako da znaš da je poludeo za tobom
Kako da znaš da je poludeo za tobom

Kako da znaš da je poludeo za tobom: Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako to možda ne žele javno da priznaju.

 

Bez obzira na to da li je u pitanju duga veza, kratka, da li ste na daljinu ili u istom gradu…kada ljubav zakuca na vrata nedostajanje je neminovno. Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako možda ne žele to javno da priznaju, piše Cosmopolitan.rs.

reklame

U nastavku sledi 5 znakova koji otkrivaju da je potpuno poludeo za tobom i da želi svaki trenutak da ti posveti:

Šalje ti nebitne poruke kako biste se i dalje dopisivali

Otišao je par dana u drugu državu, grad…ali to ga ne sprečava da se i dalje dopisuje sa tobom? Navikao je da razmenjuje sa tobom veliki broj poruka i ne želi tog užitka da se odrekne ni na par dana. Važna si mu ti i želi da ti posveti pažnju i u trenucima kada niste zajedno.

Često imaš propuštene pozive od njega

Osim dopisivanja, želi i da ti čuje glas i da u trenucima kada niste zajedno posveti ti svoje vreme. Naravno, ovde ne mislimo na uznemiravanje i gušenje, već na još jedan suptilan znak da je tvom dragom stalo do tebe i da je i te kako zaljubljen. Iznenadni poziv sa porukom: “Samo sam hteo da vidim šta radiš”, sigurni smo da će ti ulepšati dan.

Ne moraš dugo da čekaš na njegov odgovor

Njegov prioritet si ti i neće dozvoliti da čekaš satima na jedan odgovor. U trenucima kada je u velikoj gužvi, staviće ti do znanja da ne može sada da komunicira.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.