Kako da znam da će da me prevari
Kako da znam da će da me prevari

Kako da znam da će da me prevari: Sumnjate da se nešto čudno dešava sa vašim partnerom? Imate ružan osećaj u stomaku, koji vam signalizira da nešto nije u redu, ali nikako ne možete da otkrijete o čemu se radi. Saznajte koji su znakovi sigurni pokazatelji da vaš partner nije više samo vaš.

 

Umesto da vreme provodi sa vama, vreme radije provodi s prijateljima, nema više nežnosti koje ste pre razmenjivali, odsutan je dok vodite ljubav – intuicija vam govori da ovo ima više veze s trećom osobom nego s nekom krizom.

reklame

Horoskop otkriva da li si sklona prevari

Ako sumnjate da Vas partner vara, najbolji način da to proverite je da otkrijete da li pokazuje neke od znakova kao što su: nagle promene raspoloženja, odlazi od kuće dobro raspoložen, ali u nju ulazi namrgođen i slično. Isto je i ukoliko je postao hladan i bezobziran prema vašim osećanjima, a vaša komunikacija se svela na službenu razmenu informacija vezanih za zajednički život.

Iako možda na prvi pogled ne biste to pomislili, ako vaš partner iznenada promeni ukus za muziku, postoji otvorena mogućnost da ga zanima drugi tip muzike, jer to sluša njegova nova partnerka.

Sve češće kritikuje stvari kod vas koje su mu pre bile privlačne, pa se lako uvredi na vaše komentare bez obzira na to koliko bezazleni bili. A kada učinite nešto lepo za njega, počne da pokazuje jasne znakove krivice.

Ako otkrijete neke od ovih znakova preduzmite nešto, ne čekajte!

Mnogi muškarci uhvaćeni u prevari tvrde da istinski vole svoje devojke i žene. Ne možemo da znamo šta ko stvarno oseća i misli, ali možemo da razmotrimo mogućnosti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.