1.BUDITE SVOJI
Jedan od najvažnijih kao i prvih razloga da osvojite dečka je da TI budeš svoja, spontana, onakva kakva zaista jesi – prenosi zenski magazin. Bez glume i lažnog predstavljanja, jer će se on zaljubiti u “fake” tebe. Moraćeš da se potrudiš da glumiš sve vreme vaše veze, a to ne da je teško, već neizvodljivo. Tako da je moj savet da ti budeš zaista ti, bez obzira na sve, ja želim biti ja onakva kava zaista jesam. Na kraju, ni ti se ne želiš zaljubiti i zavoleti glumca?

2. PRILAGODI SVOJ IZGLED
Kada god hoćeš da se dopadneš nekom trudi se da izgledaš lepo, zavodljivo, prirodno, bez suvišne šminke, nepotrebnih krpica. Ono u čemu ćeš se ti osećati sigurno i lepo.

reklame

3. SLUŠAJ
Momci vole da pričaju o sebi. Slušaj ih pažljivo i sa puno razumevanja. Vole da šarmiraju devojke, smej se njihovim šalama. Pričaj o sebi, ali ne vodi ti konverzaciju, pusti njega neka on priča o sebi. Oni su po prirodi radoznaliji od devojaka, počeće on vama da postavlja pitanja, trudi se da budeš šarmantna u odgovorima i zanimljiva, tako da će ceo razgovor biti jako prijatan i zanimljiv. Uživaćete oboje i jedva čekati sledeći susret.

4. SMEJ SE
Dobar smisao za humor je jako važan, ako želiš da zavedeš momka do kojeg ti je stalo. Postavljajući mu duhovita pitanja, šaliti se na svoj i njegov račun, dovešće vaš odnos do bliskosti. Imaćete osećaj kao da se dugo znate i težićete da što više vremena provodite zajedno u sitnim i slatkim šalama na obostran račun.

5. BUDI POZITIVNA
Kada god želiš da osvojiš momka, budi pozitvna, pozitivno gledaj na život. Niko ne voli pesimiste i naporne devojke. Nabaci osmeh i kreni u osvajanje.

6. BUDI UMILJATA I SLATKA
Muškarci vole i “padaju” na umiljate i slatke devojke. Zato budi umiljata, slatka, nežna poput male mace.

7. FLERTUJ
U većini slučajeva ovaj trik je uspešan. Flertuj sa momkom koji ti se dopada, smej se zavodljivo, gledaj ga ispod obrva, taj pogled ispod obrva muškarce obara. Igraj se kosom, pričaj polako i dok uzimaš gutljaj pića gledaj ga direktno u oči.

8. BUDI DRUGAČIJA
Trudi se da budeš jedinstvena i drugačija, da se razlikuješ od drugih devojaka. Ne želiš da misli da si ista kao sve ostale devojke. Pokušaj da budeš zanimljiva, i otkrij mu svoj mali svet u koji će se on sigurno zaljubiti.

9. DODIRNI GA
Da, dodirni ga kao slučajno. Momci vole i uživaju u tim slatkim, spontanim dodirima. Dok pričaš nešto zabavno i smeješ se dodirni mu rame, dok ostavljaš čašu, ruku….

10. NE UGROŽAVAJ NJEGOVU SLOBODU
Nemoj ga gušiti suvišnim pitanjima, brigom, nisi mu ni majka ni sestra, ali nemoj biti ni ravnodušna. Nemoj insistirati da svo svoje slobodno vreme provodi sa tobom. On naravno ima svoje prijatelje. Ne može se njih odreći, naravno da će provoditi vreme sa njima, imaj razumevanja. On će ceniti to i poštovati i uzvratiće ti sa puno ljubavi i pažnje kada ste zajedno.

11. NEKA VAS ON ZOVE
U ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno, tako i da se malo igraš, praviš taktike. To je baš zabavno. Neka on vas zove, nemoj mu uvek biti dostupna za razgovor, izmisli da si “nešto” zauzeta i da ćeš ga pozvati kasnije. Tako ćeš mu držati pažnju. Ne dozvoli da si uvek kada on poželi.

12. BUDI POUZDANA
Momci žele da imaju devojku koja je pouzdana, nije brbljiva. Zato čuvajte njegove i vaše zajedničke tajne.

13. BUDI MISTERIOZNA
Kada želiš da privučeš dečka, nemoj da budeš “otvorena knjiga” koju će on brzo da pročita i ostavi. Budi misteriozna. Oni su radoznali, nestrpljivi, daj im po neki nagoveštaj , budi zanimljiva, a oni će se vraćati po još, još…nastaviće da ti postavlja pitanja i zainteresovaće se još više. Budi Šeherezada iz “Hiljadu i jedne noći”

Zato, spremite se, našminkajte se i izađite iz kuće – krenite da zavodite dečka koji vam se dopada. Ne zaboravite osmeh i pozitivne misli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.