da li ste INDIGO OSOBA

Da li ste znali da vas vaši bližnji preminuli zovu posle smrti? Predstavljamo vam neke od načina na koje oni to mogu da postignu.

Snovi

Kada spavamo, dolazi do uzdizanja naših vibracija do te mere da se skoro poklope sa višim vibracijama naših bližnjih u spiritualnom obliku. Pošto je naš podsvesni um daleko manje pretrpan nego naš svesni deo uma, duhovima je tada lakše da dođu do nas.

Za mnoge ovakvi snovi znaju biti prilično realni. Takođe se javlja i veća šansa da ćete zapamtiti takav san, iako inače zaboravljate sve svoje snove. Kada sanjate ovako nešto, obratite pažnju. Možda vas vaši bližnji preminuli zovu sa onog sveta, piše webtribune.rs

reklame

Starinski recept za roditeljstvo: Više cuge, manje briga!

Fantomski miris

Naši bližnji nam često otkrivaju svoje prisustvo tako što nam šalju mirise koje smo povezivali sa njima. To ima smisla pošto se mirisi od svih čula smatraju najjačom uspomenom.

Za neke to može biti omiljeni parfem ili miris duvana. Za druge to može biti omiljeni obrok ili miris svežeg hleba. Taj miris zna da bude toliko slab da pomislimo da smo ga umislili, ali ustvari ga ne umišljamo. Vaši bližnji su uložili puno energije da vam pošalju taj mirisni signal. Treba da cenite to.

Stvari na pogrešnim mestima

Kada ostavite svoje naočare za čitanje na noćnom stočiću, a zatim ih pronađete u kuhinji, sigurno ćete pomisliti da ste poludeli. Nekad je to i nečija fotografija koja stalno pada. Međutim, to su sve znaci, i može biti da vas bližnji preminuli zovu ili želče nešto da saopšte.

Roditelji, preklinjem vas, NEMOJTE ŽIVETI ZA DECU!

Pesme

Naši bližnji mogu da nam pošalju poruke i putem pesama. Ukoliko kreirate svoju listu pesama koju kasnije slušate dok putujete ili čekate negde, obratite pažnju na redosled pesama ukoliko ste namestili da se puštaju nasumično. Možda primetite neku poruku od svojih bližnjih…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.