Dnevni horoskop za 17. juli 2017

Biti singl devojka je divna stvar zbog hiljadu razloga, ali to ne znači da su devojke koje vole da budu singl baš uvek najsrećnije na svetu. Sloboda je divna stvar, ali čak i ona singl devojka koja najviše uživa u svom životnom stilu ponekad prolazi kroz krizu.

Strah od usamljenosti

Singl devojka živi punim plućima i uvek je okružena prijateljima, ali kad se zalomi nekoliko večeri u kojima nema društvo jer su svi u paru, i ona se na trenutak zapita ne bi li bilo bolje imati nekoga uz sebe.

Neverovatna lenjost

Biti bez obaveza je divno, ali ponekad nas to može odvesti u čistu lenjost. Zašto se uopšte truditi i spremiti za izlazak kad je pidžama toliko udobnija opcija za petak uveče?

Zapuštenost

reklame

“Ne moram da brijem noge” može biti veliko olakšanje, ali uvek postoji bojazan da se nekoliko dana bez depilacije pretvori u nekoliko meseci. Devojke s dugim singl stažom znaju o čemu pričamo.

Nula kompromisa

Devojka koja je navikla da bude solo navikla je da radi šta želi, kad god to želi, što može biti problem jednom kad uđe u vezu. Jednom kad navikneš na nula kompromisa, svaki je kompromis poprilično neprijatan.

Novi frajeri su naporni

Nakon duge singl faze, svaki je izlazak s novim frajerom naporan jer zahteva previše truda. Singl devojke često odustaju od muškaraca koji im ne odgovaraju na prvu, a davanje još jedne šanse zvuči kao preveliki napor.

index.hr

loading...