KAD PRVI PUT PRED NJIM SKINEŠ BRUS: Evo šta muškarac pomisli kada ti konačno vidi sise

Muškarci otkrivaju šta im prolazi kroz glavu kada ti prvi put ugledaju grudi bez brushaltera…

Ženske grudi oduvek zbunjuju muškarce, ali situacija postaje naročito zapetljana od kad se rodio onaj zlotvor koji je osmislio modu, brushaltere, puš apove, steznike, korsete i ostala pomagala za vizuelno problikovanje tela.

I kao što devojka nikad ne zna šta muškarac nosi u gaćama dok ne dođe do svlačenja, ni muškarci nisu sigurni kakve grudi da očekuju čak i ako stoje gotovo na izvolte, jer već dobro znaju da brushalter menja njihov oblik i veličinu do neprepoznatljivosti.

reklame

Da li ti je ikad prošla kroz glavu misao “Ovaj dečko mi se mnogo sviđa, daj bože da ima makar normalnog đoku… šta da radim ako je previše mali…” i slično. Evo šta prosečno muško pomisli kada pred njim prvi put skineš brus i dopustiš mu da vidi tvoje dojke:

Anketa sprovedena na Reddit-u pokazala je da većina muškaraca u prvom trenutku od silnog uzbuđenja uopšte ne mari za oblik i veličinu. Prva reakcija im je nešto tipa “Jesss, konačno se dešava”, “WOW GRUDI, pokazuje mi ih”, “do jaja do jaja do jaja do jaja”…

Međutim, ima i onih koji se strogo protive iluziji koju brushalter pravi (to su verovatno isti oni koji ne prestaju da kukaju o preterivanju sa šminkanjem). Pa da vidimo šta tačno kažu:

“U brushalterima su sve grudi iste, uniformisane. Bez brushaltera, grudi dolaze u svim oblicima i veličinama, ali onog trenutka kad ih turite u brus, sve izgledaju isto. Zato se uvek iznenadim kada devojka skine brus. Nikad ne znaš šta možeš da očekuješ. Nemojte pogrešno da me shvatite, nije to prvo na šta pomislim, niti najvažnije. Samo kažem da bi bilo lepše kada bi žene dopustile svojim grudima da budu onakve kakve jesu…”

“Siguran sam da sad već svi muškarci znaju da određeni tipovi brushaltera drastično menjaju izgled grudi. Ja sam lik koji preferira manje grudi i zato se često prijatno iznenadim kada davojka skine brus i ispostavi se da joj grudi ipak nisu onoliko velike koliko su izgledale u brushalteru.”

Opet ima i onih koje uopšte nije briga:

“Jej grudi! – to je to, to prvo pomislim. Svi se nešto trude oko šminke, garderobe, raspravljaju da li odeća i šminka prave varku… Meni ništa od toga nije bitno. Sa tom osobom sam zbog ljudskog dodira, zbog povezivanja sa drugim ljudskim bićem. Sve to je mnogo važnije od izgleda.”

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.