Biće samo tvoj

Većina tipova ne ume precizno da odgovori na ovo pitanje, ali zato naučnici imaju svoj odgovor…

par

Izašli ste nekoliko puta, bilo vam je super, a onda je neko od vas dvoje jednostavno izgubio interesovanje? Sigurno vam se to nekada dogodilo, jer je slučaj zapravo mnogo češći nego bismo voleli sebi da priznamo.

reklame

par

Ženska posla

Mi žene, obično dobro znamo šta je razlog za gubitak interesovanja – možda je tip bio previše naložen, možda nam se nije dopao smisao za humor, možda je pokazao rane znake posesivnosti. Šta god da je u pitanju, obično nam nije teško da drugaricama ispričamo razloge i prilično jasno rastumačimo šta se dogodilo.

par

Kod muškaraca, međutim, stvari stoje potpuno drugačije. Kada se njima desi da iskuliraju devojku, najčešće nemaju ni blagu predstavu zašto su to učinili. Skoro svakoj devojci se desio taj scenario – tip koji se do juče redovno javljao i bio zainteresovan za sasatanak, jednostavno nestane, ili počne da se javlja sve ređe. U istraživanjima se ispostavilo da većina muškaraca ne ume da odgovori na pitanje šta im se tačno desio u glavi kada su počeli da ignorišu devojku koja im se do juče dopadala, ali srećom naučnici su nam ponudili odgovor na ovo pitanje.

(na strani 2 pročitajte muške razloge zašto te ostavlja)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.