Jedna reč koju muškarac izgovori pokazuje da li veza ima budućnost ili joj preti krah, a evo i koja

0
1574

Veza i kasnije brak traže rad, ali on ne sme biti naporan, niti treba da se osećate iscrpljeno kao da ste kopali u rudniku. Zato, dok se zabavljate, a imate na umu reč “lako” sigurno niste pogrešili u izboru

Šta je značio onaj pogled? Zašto se ne javlja na telefon? Da li da joj pošaljem poruku? Ovo su neka od pitanja koju većina zaljubljenih vrte u glavi na početku veze. Nekad se partneri zaigraju, pa ljubavna partija zaliči na šah, samo se čeka ko će trijumfalno da usklikne na kraju “šah-mat”. A ne mora da bude tako.

I nije dobro ako je tako, tvrdi stručnjak za veze Bela Gandi koja kaže da jedna reč koju muškarac izgovori pokazuje da li veza ima budućnost ili joj preti krah. Ta reč je “lako”.

Prema Beli, kad joj klijenti kažu “nisam znao da veza može da teče ovako lako”, ona zna da će taj par uspeti. “Lako” znači da on neće nestati iznenada i da ona ne pravi dramu bez razloga, već da sve teče prirodnim tokom po mirnom, umesto olujnom moru.

Veza i kasnije brak traže rad, ali on ne sme biti naporan, niti treba da se osećate iscrpljeno kao da ste kopali u rudniku. Zato, dok se zabavljate, a imate na umu reč “lako” uz sve što vam se dešava, sigurno niste pogrešili u izboru partnerke, tvrdi Gandijeva.

Pročitajte i  Ti si mu usputna stanica dok ne preboli bivšu: 6 znakova da mu služiš samo za utehu

novosti.rs