izgovori

Izgovori… Svi smo bili u takvoj situaciji barem jednom u životu. Imati nekog kraj sebe, ko od nas to ne želi? Međutim, šta kada osetite da to jednostavno nije to? Raskid je uvek bolja opcija od zavaravanja, ma koliko to bilo teško.

 

reklame

Razlog broj jedan: On je tako dobar

Ako niste potpuno srećni s njim, nikakva dobrota to neće promeniti. Uostalom, zar zista mislite da je on jedini primarak dobrog muškarca na planeti?

Razlog broj dva: Ne želim da ga povredim

Ako se pitate kako će on dalje bez vas, budite uvereni da će uspeti da preživi. Možda će patiti više nego inače, ali će se izvući. Razmislite koliko možete da ga povredite činjenicom da ostajete s njim, iako znate da to nikuda ne vodi, a kad tad će se to primetiti na vama. Čini nam se da su u takvim ili sličnim životnim situacijama nastali epiteti poput “sebična”, “neiskrena” i sl.

Razlog broj tri: Ne želim da budem sama

Ovo je možda i najčešći razlog zašto žene ostaju u lošim vezama. Činjenica je da tako možete razmišljati neko vreme nakon raskida, jer je tada sve novo i čudno. Međutim, kako ste se privikli da imate nekoga kraj sebe, tako ćete se i brzo prići na prednosti koje nosi samački život. Uostalom, ko je rekao da ćeš nakon raskida biti sama? Porodica, prijateljice, kolege, svi su oni još uvek tu.
index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.