Ispuni mu ove želje i nema da brineš da li gleda druge žene: 5 stvari koje muškarci žarko žele u vezi
Ispuni mu ove želje i nema da brineš da li gleda druge žene: 5 stvari koje muškarci žarko žele u vezi

Ponekad muškarci ne traže ono što zaista žele – jer ne znaju kako ili ih je stid.

Ako želite da poboljšate svoj odnos sa partnerom, verovatno vas zanima šta bi on to želeo, a stid ga je da vam kaže ili prosto ne zna kako. Terapeut za parove Ijan Tomlinson otkriva tajne.

Inicirajte seks ponekad

Za srećnu vezu je važan dobar i ispunjen seksualni život, a vašem partneru će sigurno biti drago ako i vi ponekad inicirate odnos.

reklame

Ukoliko to nikad ne radite već uvek očekujete od njega, verovatno će uskoro početi da se pita da li vam je uopšte privlačan, piše Mondo.

Pokažite da ga cenite

Govorite mu često o stvarima koje volite kod njega. Zahvalite mu kada uradi nešto lepo za vas, pohvalite ga i pred drugima.

Lako je fokusirati se na negativne aspekte veze, ali je jako važno da se koncentrišete i na one pozitivne. Kada tako počnete da razmišljate, svog partnera ćete videti u još pozitivnijem svetlu i vaša veza će dodatno da napreduje jer će se i on osećati voljeno i cenjeno.

Tražite ono što želite

Budite otvorene u vezi sa tim šta želite od svog muškarca. Možda očekujete da on instinktivno zna šta želite i šta vam je potrebno, ali tako najčešće dolazi do nesuglasica. On svakako želi da vas usreći, samo mu recite kako da to uradi.

Pustite ga da se ponekad posveti sebi

Želi da ide sa ortacima da gleda utakmicu? Sjajno, iskoristite to vreme da se i vi vidite sa svojim dragim ljudima.

To što ponekad želi da izađe bez vas, da se posveti svom hobiju ili nešto slično, nije znak da vas ne voli i da mu nije stalo. Podržavajte ga da radi ono što želi – zdrava i srećna veza podrazumeva i da su partneri do izvesne mere nezavisni.

Prihvatite da je drugačiji od vas

Prosto, morate da prihvatite da je drugačiji od vas i da budete tolerantni prema tim različitostima, ako želite srećnu i zdravu vezu. On razmišlja drugačije od vas, drugačije se oseća u nekim situacijama, možda mu se čak i ne sviđa nešto što se vama sviđa…

Umesto da se borite protiv toga, budite radoznali – ispitajte zašto tako misli, to je najbolji način da ga upoznate.

Terapeut kaže da će ovakvo vaše ponašanje u vezi ohrabriti i njega da se isto ponaša, što će produbiti vašu bliskost i usrećiti vas oboje.

loading...