Nekome je to samo zabava i zezanje, ali pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno

Da li verujete u svaku priču iz šoljice za kafu? Koliko ste puta poželeli da vam neko “pročita” sudbinu, a zapravo ni sami ne verujete u to?

Nekome je to samo razonoda, zabava, a pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno. Evo priče jedne devojke koja nije verovala da će jedno “gledanje” u šolju moći da joj promeni život.

reklame

“Kao i većina ljudi, i ja sam bila poprilično skeptična povodom toga. Kad sam bila klinka, sa drugaricama iz sela sam sedela, pile smo kafu i gledale jedna drugoj u šolju i sve smo pogađale. Naravno, to je bilo lako, jer, znale smo sve jedna o drugoj”, počinje priču J. M.

 

kafa

 

Godinama je sve shvatala kao šalu i nije pridavala veliki značaj tome. “Sve se dešava pre desetak godina. Drugarice na fakultetu su me stalno prozivale kako ne verujem u to i kako moram da odem kod jedne devojke koja fantastično gleda u šolju. Pristala sam, ali pod uslovom da nijedna ne kaže ništa o meni, mojoj sudbini, itd.

Otišla sam u jednu kuću, u prigradskom naselju. Delovala je sređeno, toplo… Ne znam ni šta sam očekivala, kuću neke veštice iz crtaća?! Svašta i od mene… Devojka je bila potpuno pristojna, tek završila fakultet, traži posao. Sela sam, popila kafu. Dok se šolja “cedila”, pričale smo o vremenu, politici… A onda je počela…

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.