Prevarila si ga
Prevarila si ga

Prevarila si ga i šta sada da radiš: Da li treba da mu priznaš? Da li da ćutiš o tome? Otkrijte kako treba da regujete ako se ovo dogodi…

Možda stvarno ludo volite svog dragog, ali priznajte, povremeno kada naiđete na nekog slatkog momka pitate se kakav bi bio u krevetu, piše cosmopolitan.rs.

A danas sve više i više devojaka sledi ovaj impuls prevare. Ali bilo da se radi o poljupcu ili pravom pravcatom seksu, često je teško nositi se sa osećanjem krivice koje se javlja posle. Ne bojte se. Uz našu pomoć izborićete se sa posledicama svog neverstva.

reklame

Nemojte da se “izletite”

Majka vam je možda rekla da je uvek najbolje biti iskren, ali u ovom slučaju mnogi stručnjaci vam savetuju da ćutite. „Ako je to zaista bilo samo jedno jedino ‘skretanje’ nemojte da mu kažete“, kažu stručnjaci. „Iako biste se možda osećale bolje, njega bi to samo povredilo i uništilo bi poverenje koje postoji među vama.“ A ne govorite ni drugim ljudima o tome, jer tako povećavate šanse da on sazna.

Istražite svoje motive

Kada žena vara, čak i ako se to desilo samo jednom, obično u vezi postoji neki problem. „Žene se često odaju prevari ako veza u seksualnom smislu stagnira ili ako se osećaju zanemareno“, tvrde poznavaoci. Drugi muškarac joj pruža nešto što ne dobija od svog trenutnog dečka.

Prevarila si ga
Prevarila si ga

Ako je u pitanju veza koju vredi spasavati, morate da rešite problem ili će se situacija dalje pogoršavati. „Upitajte se zašto ste to uradili“, savetuju stručnjaci. „A zatim stavite do znanja svom dragom šta vam je potrebno.“ Ali. ipak nemojte da priznate.

Naravno, možda se vaša ljubav već ugasila. „Možda ste samo isuviši lenji ili uplašeni da biste se pozabavili problemom“, napominju stručnjaci. „Pa, zato spavate sa drugim muškarcem pokušavajući da upropastite vašu vezu, čak i ako je to samo na podsvesnom nivou.“ Ali učinite sebi uslugu (i svom dečku): „Presecite“ stvar.

Šta ako on otkrije?

Čak i ako ste uklonili sve tragove, vaš dragi bi mogao da otkrije neverstvo. Ukoliko još uvek želite da budete sa njim, najbolje što možete da uradite jeste da mu kažete koliko žalite zbog toga, zakunete se da se to neće ponoviti i molite za oproštaj.

U tom trenutku još nije pravo vreme da ulazite u razloge zbog kojih ste to uradili. „Sačekajte nekoliko nedelja pre nego što mu kažete šta vas tišti“, kažu psiholozi. „Potrebno mu je vreme da pređe preko prevare, a da pri tom ne bude suočen sa greškama koje je on pravio.

Konačno, neverstvo može ozbiljno da poljulja ego osobe koja je prevarena i zato morate da radite na popravljanju samopouzdanja svog sirotog momka.

Bez obzira na sve, on će biti ljut i možda će mu trebati prostora. Ako je tako, ostavite ga da bude sam dok vam ne da časnu reč da vam oprašta.

Pogledajte još na našoj Fejsbuk stranici >>> https://www.facebook.com/besnopile
a možete nas posetiti i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/besnopile

loading...