ODIGRAJTE PAMETNO: Kako zakletog neženju da naterate da vas oženi

Da li je neophodno imati taktiku kako bi zadržali momka ili je dovoljnno da budemo ono što jesmo?

Nemoj mu odgovarati na poruku bar 3 sata! Ne zovi ga kada je sa prijateljima!

Nemoj da se ponašaš kao da si previše zainteresovana, to je pogrešna taktika! Nemoj da napraviš prvi korak ili pošalješ poruku, to je zaista očajno!

reklame

Danas ako želimo da se zabavljamo ili izlazimo, treba toliko pravila da zapamtimo. Više nije tako jednostavno provoditi vreme sa nekim ko te usrećuje, jer ako nemaš određenu taktiku, bićeš savladana i iskoriščena, a gospodin će vrlo brzo izgubiti interesovanje!

Nikad nisam verovala u tačnost ove rečenice i uvek se maksimalno prepuštala osećanjima i pustila sve prirodno da teče, bez ikakvih taktika ili ljubavnih igrica! Kako sam završila? Sama, razočarana, tužna… A zašto? Baš zbog toga, što sam u vezi nisam glumila nešto što nisam, ponašala se prirodno sponatno bez igrica toplo-hladno!

Da mogu da vratim vreme sve bih isto uradila, jer to sam jednostavno ja i ne mogu drugačije! Problem sa igranjem “ljubavnih igrica” je to što se morate pripremiti na gubitak. Ako ste previše zauzeti sa izigravanjem nedodirljive i neuhvatljive (a momci otkidaju na ovakve “kučke”) nećete moći da uživate u sitnicama koje ljubav nosi.

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

Cilj nije samo zadržati nekog pored sebe i učiniti nekog svojim ljubavnim robom! Uvek sam govorila i nastaviću “Ako je pravi, nikada neće otići jer mu je dobro tu gde jeste. Pored svoje Gospođe Prave”. Vrata su uvek otvorena i ljudi mogu lako otići, samo osobama kojima je dovoljno stalo biće uvek tu!

Pitam se, da sam igrala igrice toplo-hladno i nisam iznela sve karte na sto da li bi se i tada “ohladio” ?! Verovatno nikada neću saznati odgovor jer ne želim da gubim vreme i igram se igrica, jednostavno nisam takva, ne mogu! Ono što znam je da će Gospodin Pravi biti PRAVI bez igrica, dosadnih taktika i ostalih modernih magija!

S.M. / cosmpopolitan.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.