horoskop za ljubav - seks poza
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Ova tri znaka će celog oktobra imati gomilu akcije, ali kao posledicu, mi ostali ćemo ostati suvi kao Sahara. Oni će strastveno žariti i paliti, a samo poneki od nas “smrtnika” se možda ovajdimo za neki dašak svetla ili snošku iz sažaljenja, u najboljem slučaju.

Kako se osećati fantastično

Bliznaci

Oktobar 2015. godine će biti nezaboravan mesec u vašem životu. Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu, a vladari seksa i intime šalju novu energiju. Imaćete priliku da redinom smeseca osetite istinski uticaj planeta na vaš libido, a vaš urođeni šarm doćiće do izražaja.

reklame

Očekujte diskretnu ponudu za kres kombinaciju sa osobom u znaku Vodolije koja vam možda i nije skroz po ukusu, ali vaša sveta obaveza je da ovu osobu zadovoljite kako biste privukli dobru Karmu. Nakon toga, moraćete da stavljate obloge na itimna mesta, od silne upotrebe i zloupotrebe vaše alatkice.

 

HOROSKOP-Ove-znakove-cete-najlakše-kresnuti--4

Devica

Merkur je dosta doprineo da apstinirate u poslednje vreme. Sreća što je suvarak trajao taman onoliko, koliko ste po prirodi u stanju da podnesete. Iako vas čeka mesec pun mogućnosti za emotivna ispunjenja ne smete sada gubiti kontrolu i pogrešnim potezima pokvariti moguću vezu.

Imaćete priliku da započnete neobaveznu kres kombinaciju koja vam se do skoro činila kao nezamisliva ili neizvodljiva. Kako je u pitanju osoba koja vam se opasno sviđa već duže vreme, morate biti svesni opasnosti koja zlobno vreba i krije se iza maske ljubavi. Damama u znaku Device će sredinom meseca usled uticaja mesečeve gravitacije sise toliko porasti, da neće moći da veruju. Proganjaće ih horda udvarača, svi napaljeni i spremni da se insertuju u njihove utičnice!

seks

Strelac

Osobe u znaku Strelca neće imati toliko sreće, ali će imati zaista mnogo seksualne energije. Nekontrolisani porivi ka seksu če većinu Strelaca navesti na blud sa svojom rukom, tako da praktično neće ni primetiti koliko su presušili. Dobra stvar u ovakvoj situaciji je to, što će oktobar 2015 brzo proći, a kako se ovim sekualnim predatorima bliži rođendan, imaće šansu da jednokratno uživaju u snoški iz sažaljenja.

Da, ipak ćete se zabaviti, ipak nećete umreti nevini. Glavu gore, proleće je odmah iza ugla, negde na Novom Zelandu, možda ni tamo…

Čitali ste mesečni horoskop Besnog Pileta.

NEMA NA ČEMU!

Image courtesy of  imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.