Recept za zdravu vaginu

Samanta Bun otvorila je srce i svoju ljubavnu priču. Otkrila je koliko joj je pomoglo što muškarac kog je volela zapravo nije voleo, i što je naučila iz jedne vrlo loše veze. Njenu ispovest prenosimo u celosti.

“Prošle su godine otkako sam ti rekla da te volim, a ti mi nisi uzvratio nazad. Od tada sam puno bolje – provela sam poslednju godinu nanovo izgrađujući sve što si ostavio slomljeno i razbijeno otkako si izašao iz mog života.

Moja pažnja usmerena je isključivo na razvoj najbolje verzije mene kako se nikad više ne bih slomila. Ne bih ni pomislila na tebe dok nisam videla sliku tebe i tvoje nove devojke na njuzfidu preko zajedničke prijateljice. Moram priznati, nije mi bilo svejedno. Nakon početnog lupanja srca, mogla sam pronaći jedino dve reči za tebe: hvala ti.

reklame

DOSADILE IM SISE I DUPETA: Muškarci se više ne pale na miniće. Sada im je OVO seksi!

Hvala ti što si me zaobišao. Gledam u svoj život danas i daleko sam od one devojke slomljenog srca. Provela sam tada toliko vremena tražeći tvoju potvrdu kako bih potvrdila svoju vrednost, a nju sam merila kroz tvoju ljubav.

Očajna, slaba i sažaljiva – ta devojka više nisam ja. Onog trenutka kad sam shvatila da moje mišljenje o meni zavisi od onoga šta ti osećaš prema meni, znala sam da se moram duboko zagledati u ogledalo i pronaći način da se volim ponovno.

Obnovila sam svoj smisao sveta i mene u njemu. Napravila sam stvari koje ne bih učinila da sam bila pored tebe, i oslobodila sam se ograničenja nastalih usled pokušaja da tebe zadovoljim. Sada zadovoljavam samo sebe.

OD OVAKVE ŽENE SVI BEŽE: Ponašanje koje plaši muškarce

Hvala ti što mi nisi dopustio da trošim svoje vreme i energiju voleći te duže nego što sam trebala – to vreme i energiju utrošila sam na sebe. Ne bih bila danas gde jesam da si me voleo. Napunila sam svoje srce i moj kapacitet za ljubav…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.