zodiAKI

OVNA

OVAN:

Vi ste energični, vatreni, jaki, avanturistički nastrojeni i ambiciozni. Otvoreni ste, direktni, volite da komandujete i egocentrični ste. Vi ste pravi fotobomber! Najbolje je da siđete sa bojlera i selfi slikate dok vam je u pozadini neka poznata ličnost. Možete da idete i korak dalje, pa uskočite u kadar dok neko od pozatih daje intervju. Stavite celom svetu do znanja da postojite i da ste fantastični! Izdominirajte!

reklame

 

 


bikBIK:

Vi ste pasivni zavodnik/ca. Volite udobnost svog brloga, tako da je najbolje da slikanje obavite u krevetu ili omiljenoj fotelji. Tu ste pustili korenje i tu strpljivo vrebate svoje ljubavne žrtve. Uvek čekate da one načine prvi korak. Za vas je najbolje da napravite seriju selfija, sličnih, ali iz različitih uglova, da se dobro vidi vaša privlačnost, da nebiste morali mnogo da se predstavljate, već da se potencijalni partner sam zalepi za vas.

 


BLIZANCIBLIZANCI:

Za vas je selfi u ogledalu. Sve varijante dolaze u obzir. Možete se slikati ispred ogledala sa ili bez odsjaja blica, ali je ključno da foto aparat bude u kadru. Takođe je preporučljivo da okinete koju dok ljubite svoj odraz ili ste naslonjeni sa svojim odrazom obraz uz obraz. Varijacije su bezbrojne, ako uzmemo u obzir široki izbor pozadina koje vašu fotku mogu da začine, kao što su bojler, tuš zavesa, gobleni, šustikla na naslonu fotelje, fikus i slično.


RAKOCEVICRAK:

Vašoj osetljivoj prirodi najviše odgovara uplakani selfi. Slikajte se sa razmazanom šminkom, slivajućom maskarom, musavi i sjebani. Ne smete bežati od svojih emocija, niti ih kriti od drugih ljudi. Stavite do znanja svima da patite i da je to zbog vašeg velikog srca i prostrane duše. Vi u stvari ne slikate svoje lice, vi slikate svoju dušu. Muškim rakovima preporučujemo fetus pozu i sve što može još više dočarati bespomoćnost, patnju, zamišljenost, poput crne kese za đubre, ili zalaska sunca nad pijacom.

 


LAVLAV:

Vi ste car/ica, pa takve treba da su vam i fotke. Ako ste propustili da udarite selfi na tronu iz serije “Igra Prestola”, džabe ste živeli. Dobro, možda ima nade za vas ako ste makar uspeli da okinete koju svojim pametnim telefonom na sajmu epske fantastike, u odori Saurona ili Tranduila. Ako ništa drugo, uvek imate mogućnost da ovekovečite svoj portret na WC šolji. Tu dolazi u obzir sedeći, ali i stojeći selfi sa vodokotlićem u kadru.

 


DEVCADEVICA:

Svaki selfi koji ste do sada okačili je dobar, ali to ništa ne vredi dok se ne slikate u Kući Cveća! Za ovo se valja debelo pripremiti. Ništa ne sme da bude prepušteno slučaju. Vaša odeća mora biti u potpunom skladu sa Titovim grobom u pozadini. Žene posebno moraju da obrate pažnju da senka za oči bude u zlanim tonovima, poput slova na nadgrobnoj ploči, a karmin crven kao buket ruža. Obavezna je pionirska marama oko vrata.

 


VAGAVAGA:

Inteligentni ste, ali volite da sudite o drugima, ne podnosite da vam zapovedaju, ali rado izdajete zapovesti. Ništa ne radite na brzinu, niti kuso, zato slikanju selfija pristupite ozbiljno, posvećeno, studiozno, pripremite se temeljno, pažljivo odmerite ugao, pozadinu, svetlost, razdaljinu. Klasičan kupatilski selfi nikako nije za vas. Fotografija mora biti glamurozna! Slikajte se u stilskoj fotelji ispred kolekcije Vilerovih goblena. Ne dozvolite da vas pokolebaju pričama da to nije u trendu. Vaš ukus je vanvremenski.

 


AKREPŠKORPION:

Vi ste borci i strastveni ljubavnici, ali niste preterano romantični. Ekscentrični ste, seksualni i nametljivi. Bićete zadovoljni samo ako selfi slikate u provokativnoj pozi. Dolazi u obzir negliže, ali i kožni brus sa nitnama. Za one škorpije kojima je više stalo do prirodnosti, tu je uvijanje u zavesu i fotkanje u kontra svetlu. Šta god da radite, obavezno isplazite jezik. Škorpionima preporučujemo nož u zubima ispred svinjca ili portret iz hotelske sobe sa letovanja u Prčnju na kome se naslućuje da ste ko od majke rođeni.

 


krelacSTRELAC:

Upadljivi se i bez dlake na jeziku. Obožavate izazove, pa je najbolje da selfi uslikate dok vas polivaju kofom hladne vode, ili u toku seksualnog čina. Hrabrim strelčevima, preporučujemo selfi pri skoku iz aviona, a oni malo mirniji mogu se autoportretisati u vožnji traktorom sa krčmaricom u krilu. Ženke bi trebale da se slikaju sa krastavcem u ruci ili jedući bananu. Prihvaljivo je i samo kreveljenje u objektiv, tako da vam obavezno tetovaža upada u kadar.

 


JARAC:

ja-rac

 

Vi ste sujetni, nepoverljivi i strogi poput diktatora, ali odgovorni, strpljivi, ambiciozni i lojalni. Pošto stalno dokazujete koliko ste nezavisni, većinu vaših fotki upravo čine selfiji. Verovatno ste se već slikali i na veš mašini, i pored Smederevca, sa sekirom u ruci pored gomile nasečenih drva, ispred slavske trpeze, sa mačkom na ormaru. Sada probajte ovo: Dignite aparat visoko iznad glave. Idealno bi bilo da se uslikate go-pro kamerom u gomili sitnih životinja koje vam se veru uz noge, dok se u pozadini vijori zastava domovine. U nedostatku kuca, maca, pilića ili hrčaka, možete stati u mravinjak.

 


vodiinstalaterVODOLIJA:

Još jedan nezavisnjak na zodijačkom nebu. Vodolija voli da je korisna i cenjena, pa je idealan selfi za nju u stvari helpi (selfi prilikom pomaganja i volontiranja). Ako ste propustili da se uslikate sa džakovima peska ili paketima pomoći za ljude iz ugroženih područja, slikajte se dok pomažete bakici da pređe ulicu, pridržavate kišobran i torbu nekoj dami ili dok obrađujete njivu. To važi i za žene i za muškarce: lopate, grabulje, krampovi, srpovi… sve vam to fenomenalno stoji.

 


ribeRIBE:

Skloni ste samosažaljnju i samoponištenju. Vaš idealan selfi je u kontejneru ili na kamionu gradske čistoće. Preosetljivi ste i nesamopouzdani I najviše će vam pristajati mokri selfi. Koristite svaki izlazak iz kade, mora, jezera, reke, bare, septičke jame, šahta da se slikate.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.