Mesečni horoskop za septembar 2016

OVAN

Posao

Čime god da se bavite, tokom ovog perioda bićete zadovoljni. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Vešto koristite dosadašnje iskustvo i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste na najbolji način razrešili dileme vezane za nove projekte. Ako se ne snalazite baš najbolje, poslušajte savete iskusnijih prijatelja. Potrudite se da do kraja meseca ispunite redovne obaveze i platite zaostala finansijska potraživanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobrom planiranju, pravilnoj proceni situacije i promišljenim odabirom saradnika. Budite preduzimljivi, proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima, ne izbegavajte saradnju sa inostranim firmama. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

reklame

Ljubav

Vama nikada nije dosadno. Vodite izuzetno dimaničan život, imate širok krug prijatelja i poznanika i uvek ste u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i odnosom sa partnerom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena osećanja i bliski kontakti, imaju posebnu draž koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život. Trenuci romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u punom sjaju u ljubavnoj romansi sa nekom, po mnogo čemu nesvakidašnjom osobom. Ne dozvolite da se vaša romansa završi na prolaznom flertu.

Zdravlje

Iskoristite slobodno vreme za kretanje, ples i vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak, koji istini za volju ne mora biti jedini uzrok glavobolja ali je svakako najopasniji.

 

BIK

Posao

Tokom ovog perioda, osetićete priliv pozitivne energije i bićete mnogo vredniji i angažovaniji nego inače. Već dugo maštate o putovanjima, a uskoro ćete svoje maštarije i realizovati. Kreativnost je naglašena, pa nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, naročito ako su vezani za umetnost. Važno je da napravite dobar izbor, a nakon test situacija očekuje vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Podstaknuti dobrim idejama, širićete dobro raspoloženje, a vaš entuzijazam imaćete pozitivan uticaj i na vaše okruženje. Pažljivo procenite nove ponude i dobro razmislite pre donošenja važnih odluka. Period koji sledi povoljan je za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju, ali ne i za sklapanje novih dugoročnih poslova. Što se finansija tiče, bićete u prilici da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 6. marta, moguć javni nastup i profesionalno napredovanje.

Ljubav

Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste suviše zahtevni i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa osobama u znaku Strelca. Poučeni iskustvom iz prošlosti, ne ulazite u rasprave koje samo produbljuju jaz a ne nude nikakvo rešenje. Budite oprezni, jer naglašene strasti i velike emocije, mogu da vas navedu na pogrešnu odluku. Potrudite se da prevaziđete svoje slabosti. Partner očekuje vašu iskrenu privrženost i odobravanje.Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za vaše emotivne potrebe. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta i shvatanja. Ne gubite nadu.

Zdravlje

Haotični ste, napeti i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje, kao i na bolove u vratu i kičmi. Ukoliko imate probleme sa bubrezima, zatražite lekarsku pomoć na vreme da ne biste kasnije morali da se borite sa ozbiljnijim tegobama. Izbegavajte stresne situacije i nigde ne žurite.

 

BLIZANCI

Posao

Obavili ste neki važan posao koji ste dugo odlagali i to vas ispunjava optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste ga završili na zadovoljavajući način. Dobar položaj vašeg vladara Merkura u znaku Vodolije najavljuju uspeh. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Ukoliko ste pravilno shvatili osnovna pravila poslovne saradnje, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja novim uslovima biće nagrađene. U periodu od 8. marta, obratite pažnju na nove susrete i kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje. Sačuvajte optimistički pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima. Imajte na umu da zapaženi uspeh podrazumeva izvesno žrtvovanje, ozbiljan rad i kreativnost.

Ljubav

Odnosi sa partnerom su najblaže rečeno čudni. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbegavajte impulsivne reakcije. Tragate za različitim podsticajima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini vam se da je to najvažnije za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost. Međutim, poneti emocijama ili strašću poslušaćete srce, a ne glavu. Potrudite se da unapredite svoj ljubavni život. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite svoje zavodničke adute, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koliko je neophodno za zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Odvojite malo vremena za odmor i opuštanje. Više se krećite. Proverite krvnu sliku. Ne opterećujte jetru i žuč masnom hranom.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.