HOROSKOP ZA SPONZORUŠE

HOROSKOP ZA SPONZORUŠE: Leto je vreme za zaljubljivanje i romansu, ali ne i kod ova tri znaka. Svako traži svoju oazu uživanja a oni traže pare, skupa kola i naravno skupa letovanja. Nakon vrelih dana, mnogima se smeše vruće noći. Međutim, ovim horoskopskim znakovima “sezona parenja” traje preko cele godine, jer, PARA NIKAD DOSTA!

DEVICA

Osobe u znaku Device su sve samo ne nevine. Devojke Device kao da imaju ugrađen skener za sponzore iliti sponzorolovac. Bez greške će prići frajeru sa najviše love pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, takođe punih džepova. Omiljene “žrtve” su joj tatini sinovi koji vole da se kurč3 pa je tako njen plen u startu najeb0 jer će da ga smota kao zmija žabu. Kao prava zmija, Devojke u znaku Device su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu.

reklame

VAGA

Vaga… Zaje6an znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvek joj se čini da druge devojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

KRESNI SAMA SEBE: Najbolje metode za masturbiranje. Mala škola orgazma

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo letovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom veštom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim čikama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vaga jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

 

Autor: besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.